Romania – Grecia: Ineficienta liniilor ofensive, ii face pe bookmakeri sa reactioneze!

Maine seara,  pe Arena Nationala din capitala se intalnesc in „meciul unei natiuni”, cum l-au numit cativa analisti de fotbal, Romania si Grecia. Dupa egalul de la Budapesta, Romania, este nevoita sa forteze victoria si implicit sa-si rezolve in mare masura calificarea la europeanul francez, in fata unei formatii a Greciei care se pare ca inca nu-si gaseste cadenta, chiar si dupa plecarea lui Ranieri. 0-1 acasa, vinerea trecuta cu o alta formatie slaba a grupei noastre, Finlanda. Rezultatul partidei de la Atena, intr-adevar este o surpriza si a socat pe multi, mai ales pe noi pariorii, prin prisma faptului ca Grecia a dominat pe intreaga durata a partidei, dovada stand si in numarul mare de ocazii avute de eleni (20 la numar ), numarul mare de cornere ( 8 ), dar, ineficacitatea jucatorilor eleni a dus la acest rezultat. Doar 3 suturi pe spatiul portii au avut grecii in 90 minute. Nici Romania, nu a zburdat pe teren la Budapesta. Si-a dorit mai mult victoria, intr-adevar, dar aceeeasi ineficacitate de care am vorbit in cazul Greciei, a dominat si selectionata „tricolora”.  Intr-un 0-0 de salon, care pare ca a multumit pe toata lumea, Romania a avut totusi 12 ocazii de gol, chiar daca si acelea sterile, doar 3 suturi pe poarta si doar 2 cornere, iar cu asemenea statistici intr-un meci cu o Ungarie slaba, chiar mai slaba decat jocul Romaniei, nu poti emite pretentii la victorie.

Romania – Grecia – luni, ora 21.45 @ 1.50 @ 4.20 @ 6.50

De aceasta data pe National Arena, vine o selectionata a Greciei, care nu de putine ori a reusit sa ne puna probleme ( dovada barajul pentru mondialul din Brazilia, acolo unde Grecia ne-a administrat un sec 4-2 in dubla mansa. 3-1 la Atena, 1-1 la Bucuresti ), dar cu care am reusit si meciuri spectaculoase, in care fanii au avut ce vedea. Goluri, ocazii de gol, cornere, faulturi, rasturnari de scor, toate acestea aflandu-se in analele intalnirilor Romania – Grecia.

Scurta statistica …..

– De 14 ori s-au intalnit cele doua pana acum. De 6 ori a castigat Romania, de 4 ori Grecia, iar de 4 ori rezultatul disputei Romania – Grecia sau invers, a fost egal.

– 32 de goluri s-au marcat in toate cele 14 intalniri Romania – Grecia de pana acum, elenii inscriind de 16 ori in poarta noastra, Romania reusind sa marcheze tot de atatea ori in poarta Greciei.

– De 6 ori s-au intalnit cele doua pe pamant romanesc, Romania reusind sa castige de 3 ori, Grecia o singura data, in timp ce 2 intalniri s-au incheiat la egalitate ( ultima, chiar la returul pentru barajul, ce trimitea o echipa la mondialul brazilian, 1-1. )

– 10 goluri a inscris Romania, Greciei pe teren propriu, mai mult de jumatate din totalul golurilor marcate de ai nostri elenilor, in timp de grecii au reusit sa perforeze poarta noastra in meciurile de la Bucuresti, doar de 4 ori.

– Romania este neinvinsa acasa de 2 ani de zile, de la acel 0-2 cu Turcia, din grupa de calificare pentru Mondialul din Brazilia 2014.

– Dintre echipele clasate in acest moment pe locul secund in toate cele 9 grupe de calificare in Franta 2016, Romania are cea mai buna  apare cu doar 2 goluri primite, in timp ce Grecia alaturi de Estonia, San Marino, si Gibraltar, au cel mai slab atac al echipelor aflate pe ultimul loc in grupa. Doar 2 goluri a reusit Grecia sa marcheze in 7 partide disputate pana acum din aceasta grupa F. 

– Doar in 3 partide din cele 14 disputate de Romania si Grecia, numarul de goluri marcate a fost de sub 1,5 goluri ( ultimul chiar in tur, atunci cand Romania s-a impus la Atena cu 1-0 ), in rest au fost marcate de fiecare data cel putin 2 goluri ( lucru intamplat in 2 situatii, ambele la Bucuresti. In 1957 si 2013 a fost 1-1, in rest doar partide de over 2,5, situatie pe care am intalnit-o in 10 dispute Romania – Grecia sau invers.

– In 8 din cele 14 intalniri Romania – Grecia, ambele echipe au marcat, iar la Bucuresti au facut-o in 3 din cele 6 intalniri pe care acestea doua le-au avut.


Dar chiar si in aceste conditii, in care statisticile ne arata ca e posibil sa avem un meci deschis cu goluri, bookmakerii vad altceva in aceasta partida, manati cu siguranta si de ineficacitatea liniilor ofensive ale celor doua combatante, si ne ofera cote mari la marcarea a 2 sau chiar mai multe goluri in meci.


– Pariul peste 1, 5 goluri marcate are o cota de 1.37, in timp ce peste 2,5 primeste cotatia 2.30 din partea caselor de pariuri, iar varianta sub 2,5 goluri are o valoare de 1.55.

– Bookmakerii, nu vad ca ambele echipe sa marcheze in acasta partida, asa ca ofera numai putin de 2.30 variantei ca ambele echipe sa marcheze, in timp ce varianta nu marcheaza amble, are doar 1.67.

– Un eventual gol al Greciei pe Arena Nationala, primeste cota 1.95.


Sursa foto : www.idevice.ro

( Alyn Mirea ).


Cipru – Belgia: “Draci rosii” de Nicosia


Turcia – Olanda: Frustrari si suparare!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu