Romania – Insulele Feroe: Ar trebui sa fie simplu!

romania sursa antidotul.roRomania joaca astazi la Ploiesti, contra selectionatei Insulelor Feroe, una dintre cele mai slabe nationale din lume. Intalnirea va incepe de la ora 19.00 si va fi transmisa de TVR 1.

 Selectionata Romaniei, obligata sa castige

Lideri in Gupa F, „tricolorii” nu au decat o singura varianta: victoria. Dupa un traseu bun pana acum in preliminariile Euro 2016, meciul de pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti ar trebui sa confirme superioritatea echipei noastre nationale, care a castigat de altfel si cele patru intalniri directe de pana acum. Pe vremea Generatiei de Aur, la un meci cu Insulele Feroe nu se punea decat problema rotunjirii golaverajului. Acum, tot sub comanda Generalului Iordanescu, jucatorii Romaniei privesc cu mare precautie echipa care a invins la Atena si a cedat la limita meciul de acasa cu Ungaria: „Trebuie sa fim atenti pentru ca jocul cu Feroe nu este o simpla formalitate. Ne trebuie determinare, ca sa nu calcam stramb. Ati vazut ce au facut adversarii nostri in meciul cu Grecia, atunci cand au castigat cu 1-0. Eu am vazut de trei ori acea partida”, a avertizat Anghel Iordanescu. Chiar si asa, in conditiile in care avem cativa jucatori importanti accindentati (Marica, Stancu, Tatarusanu), Romania trebuie sa-si asigure victoria. Ar fi trei puncte extrem de importante in economia grupei, care ne-ar spori si mai mult sansele de calificare la un nou turneu final dupa 8 ani de absenta.

Feroezii vin sa puna probleme

Victoria cu 1-0 din Grecia le-a dat aripi jucatorilor din Feroe. Selectionerul nordicilor, Lars Olsen, are intentii ofensive la Ploiesti: ”Avem calitati, muncim, luptam foarte mult iar in ultimul an am devenit mai buni la controlul balonului. La Atena am creat 10-12 ocazii de a marca, asa ca daca vom reusi la Bucuresti sa realizam macar pe jumatate atunci poate vom da un gol sau doua”, a spus Olsen. Fata de anii trecuti, nationala Insulelor Feroe nu mai pare o echipa de amatori, avand cativa jucatori care evolueaza in ligile secunde din Danemarca, dar si unul care face parte din lotul unei echipe scotiene de prima liga.

Echipele probabile

Romania: Pantilimon – Papp, Gardos, Chiriches, Rat – Pintilii, Nistor – Maxim, Sanmartean, Cristi Tanase – Keseru

Insulele Feroe:G. Nielsen – Naes, Gregersen, Nattestad, Davidsen – Vatnhamar, Sorensen, Justinussen – B. Olsen, A. Hansen – Edmundsson

Concluzii si pronosticuri

Rat & Co. au reusit un parcurs impecabil pana acum in Preliminarile pentru Euro, iar meciul cu modesta Feroe ar trebui sa consolideze pozitia de lider a nationalei noastre.Este de asteptat ca „tricolorii” nostri sa atace inca din primul minut si incurajati de 15.000 de suporteri, sa isi adjudece cele 3 puncte, cu care Franta 2016 ar fi mult mai aproape.

Pronosticuri: Romania castiga si marcheaza cel putin 2 goluri
                       Romania invinge la cel putin 2 goluri diferenta

De incercat: Gol Keseru

(Dorut Surdu)

Biletul zilei: 3 alegeri din fotbal!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu