Romania, intre baraj si castigarea grupei F: Toate calculele ultimei etape!

Semiescul cu Finlanda amana din nou calificarea Romaniei la Euro. Mai mult, pe umerii trupei lui Iordanescu este acum o presiune uriasa, nationala noastra fiind practic somata sa castige in Insulele Feroe, pentru a nu sta la mana rezultatului inregistrat de Ungaria pe terenul Greciei, in aceeasi runda finala a calificarilor.

Salvatorul Hoban

Desi chinuit si venit la ultimele faze ale partidei cu finlandezii, golul egalizator inscris aseara de Hoban are o importanta imensa in batalia pentru locul secund al grupei. Romania este in continuare mare favorita la un finis pe respectiva pozitie, obiectiv pe care „tricolorii” il pot atinge in diferite moduri.

Dupa cum se preciza, pentru a nu sta la mana rezultatelor, Romania trebuie sa bata in Feroe. Astfel ar acumula 20 de puncte, cu cel putin unul in plus fata de Ungaria.

1.27  – aceasta e cota oferita de Netbet pentru un succes al Romaniei in Insulele Feroe

Remiza pe terenul feroezilor ne-ar califica, doar cu conditia ca Ungaria sa nu se impuna la Atena. Daca totusi maghiarii vor castiga ultimul meci al preliminariilor, iar noi am remiza pe terenul insularilor, am mai avea o sansa mica de a ne califica direct, de pe locul 3.  Ecuatia ar cere insa esecuri pe linie in runda finala ale celor mai bine pozitionate nationale de pe locul 3. Acum, acestea sunt Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania.

Daca pierdem, la randul sau Ungaria trebuia sa fie invinsa, precum si echipele din varful ierarhiei locurilor 3 ale celor 9 grupe.

2.45 e la Netbet cota oferita Ungariei la victorie, pe terenul Greciei. Varianta X are cota 3.30, iar succesul elenilor primeste cotatia 2.85.

Irlanda de Nord s-a calificat!

Nationala pregatita de Michel O’Neill a bifat aseara o performanta imensa. Desi privata de aportul catorva oameni de baza, nord-irlandezii n-au avut nicio emotie in jocul de acasa cu Grecia, pe care l-au castigat cu scorul de 3-1. Gratie succesului, Irlanda de Nord s-a calificat matematic la primul turneu final continental din istorie. Mai mult, sansele ca Lafferty, Evans si compania sa castige grupa F, sunt majore. Pentru aceasta, in ultimul joc al campaniei, nord-irlandezii au nevoie de o remiza in fief-ul Finlandei, nationala ce a pierdut orice sansa de calificare. Daca pierd la Helsinki, iar Romania castiga in Insulele Feroe, pe prima pozitie incheie reprezentativa noastra.

3.30 este cota oferita de Netbet pariului X solist in Finlanda – Irlanda de Nord


 Grupa G: Muntenegru – Austria: Victoria, unica solutie pentru Jovetic & co.!



500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu