Romania, rezultat pozitiv in Kosovo. Afla unde gasesti cele mai tari ponturi pentru meciul cu Elvetia!

Romania

Vineri seara a avut loc partida Kosovo – Romania, din cadrul rundei cu numarul 3 a Grupei I din Preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din 2024. “Tricolorii” pregatiti de Edi Iordanescu au plecat neinvinsi, scor 0-0, iar sperantele pentru calificare cresc!

Remiza alba in Kosovo

Romania, in ciuda faptului ca era cotata cu sansa a doua la victorie in Kosovo, a reusit sa vina cu un punct acasa. Fotbalul conservator practicat de jucatorii primei reprezentative, coroborat cu lipsa de calitate in profunzi a kosovarilor pe alocuri, dar si cu momentele de inspiratie a lui Horatiu Moldovan, au pastrat tabela intacta pana la final.

Rezultatul, desi in aparanteza unul negativ, poate fi considerat drept un pas in fata pentru Romania. Kosovo, dupa 3 meciuri, are 3 remize in contextul in care inca nu a jucat cu “balaurul” Elvetia. Astfel, multe voci din fotbal deja spun ca balcanicii si-au pierdut sansele de calificare. In acelasi timp, Israelul a reusit sa obtina doar 4 puncte in primele 3 etape, cu 3 lungimi mai putin decat Stanciu & co. In acest sens, obtinerea punctului in Kosovo poate fi vazut cu ochi buni!

Camora s-a „rupt”

Probabil cel mai mare minus al meciului din Kosovo a fost adus de faptul ca fundasul stanga titular, Mario Camora, s-a accidentat. Reprezentatii nationalei au declarat ca nu vor reusi sa-l recupereze pe jucatorului lui CFR Cluj pana la meciul cu Elvetia. Astfel, locul sau in primul 11 cel mai probabil va fi luat fie de Raul Oprut, fie de Deian Sorescu.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube



Meciul cu Elvetia, analizat de Pariuri1x2

Trecand peste toate, „tricolorii” se vor deplasa in Elvetia pentru urmatoarea „inclestare” din aceasta grupa. De altfel, pentru probabil cel mai important meci al acestor preliminarii – primul test adevarat. Daca vom reusi sa obtinem un rezultat pozitiv si in „Tara Cantoanelor”, automat vom intra in pole-position pentru incheierea calificarilor pe locul secund si, implicit, pentru calificarea la primul nostru turneu final dupa o pauza de 8 ani.

Analiza completa a disputei cu Elvetia este prezenta pe site-ul nostru. Pentru a o citi, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi, unde veti avea acces si la o multiduine de alte avancronici pe meciurile nationalelor. Cele mai tari pronosticuri sunt pregatite sa fie descoperite, alaturi de cele mai tari promotii care vin in ajutorul pariorilor care isi doresc sa castige bani gratis folosindu-se de casele de pariuri. Ai toate detaliile in fiecare articol!


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu