Romania la Euro 2016: Vezi cum te poti imbogati cu Stanciu, Andone si Alibec!

Bookmakerii ne invita sa mizam pe jucatorul ce va reusi cele mai multe goluri pentru Romania, la Europeanul ce sta sa inceapa. Preferati de Iordanescu in avanposturi pe parcursul campaniei de calificare, Keseru si Bogdan Stancu sunt favoritii caselor de pariuri. La Unibet, fostii stelisti au cotele 3, respectiv 3.60.

Torje primeste cotatia 6, urmat de Chipciu. Sunt doua pariuri riscante, prin prestatiile recente, ambii pierzandu-si locurile de titulari la nationala. Golgeter in Segunda spaniola, Florin Andone are cotatia 15.00 sa devina golgeterul Romaniei la turneul continental, aceeasi fiindu-i acordata si lui Nicusor Stanciu. Dupa o stagiune foarte buna la club, decarul Stelei incepe sa se impuna si in prima reprezentativa!

La o cota de 26 se poate paria pe faptul ca Alibec isi va demonstra calitatile de super-golgeter si in cadrul Europeanului. Sunt multe voci care insista pe faptul ca cel mai bun marcator al Ligii 1 ar trebui titularizat si la Euro. Totusi, din cauza problemelor de sanatate, astralul nu are deocamdata asigurata nici macar prezenta in lotul pe care Iordanescu il va deplasa in Franta.

…11

Doar 11 reusite au avut ”tricolorii” in preliminariile competitiei. Cate doua au venit din partea lui Budescu si Papp. Cei doi nu au fost convocati pentru Campionatul European. 

Tu care ca va fi golgeterul Romaniei la Euro 2016?

golgeter ro

La Unibet, ai beneficii la pachet: Transmisiuni live, cote de top si un Pariu Gratis de 150 RON!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu