Romania pierde cu Polonia, dar cititorii nostri castiga fabulos

Romania a pierdut lamentabil meciul cu Polonia, dar pariorii care ne-au ascultat sfaturile au obtinut castiguri spectaculoase. Toate ponturile recomandate de noi in avancronica partidei Romania – Polonia s-au confirmat.

Dupa cum probabil stiti, dorinta ca echipa favorita sa obtina victoria si pariurile sportive nu fac casa buna. De aceea, in recomandarile noastre am lasat patriotismul deoparte si v-am sugerat sa mizati pe Polonia. De altfel, asa cum aratau si cotele dinaintea meciului, opinia unanima a bookmakerilor era ca oaspetii nu vor pierde. Pontul nostru principal era X2 si avea o cota de 1.38 la Unibet. Asa cum stiti, meciul s-a terminat 0-3.

De asemenea, v-am sugerat ca ati putea incerca sa mizati ca Polonia va conduce la pauza, pentru o cota foarte buna: 3.30 la Unibet. Am avut dreptate. Polonia nu a avut nevoie decat de 11 minute sa marcheze. Grosicki a luat o actiune pe cont propriu, a crosetat intreaga aparare a tricolorilor si a marcat in stanga lui Tatarusanu. Desigur, nu am anticipat la intamplare aceasta situatie. In ultimele 5 meciuri oficiale, polonezii au inscris cel putin un gol in prima repriza. De altfel, aici ar fi fost si sansa Romaniei, deoarece oaspetii obisnuiau sa se relaxeze dupa ce marcau si adesea au fost egalati. Desigur, de echipele care erau in stare de asa ceva.

Lewandowski da doua goluri echipelor de mana a doua

Un alt pont care s-a dovedit castigator a fost Lewandowski marcheaza, care avea cota 2.40 la Unibet. Nu era greu de intuit. Capitanul nationalei era autorul a 5 din cele 7 goluri ale Poloniei de pana la meciul cu Romania. Este intr-o perioada buna, in care da gol dupa gol si pentru echipa sa de club, Bayern Munchen. Atat in Bundesliga, cat si in Liga Campionilor. Intr-adevar, desi a fost tinta principala a faulturilor grosolane ale tricolorilor, care aflasera ca teama de accidentari este unul din punctele lui slabe, Lewy a majorat avantajul oaspetilor in min. 84. A depasit pe stanga fundasii romani, a sutat in diagonala, iar mingea l-a lovit peste maini pe Tatarusanu, care n-a fost in stare s-o retina.

Pe finalul meciului, s-a confirmat si cel de-al treilea pont pe care vi l-am sugerat: Lewandowski marcheaza doua goluri. Cei care ne-au ascultat din timp, au prins o cota fabuloasa: 8.50 la Unibet. In ziua meciului, bookmakerii au intuit ceva si au coborat sensibil aceasta cota, la 6.50. Oricum, v-ar fi adus o gramada de bani, pentru ca, in min. 90, Lewandowski a intrat in careu, unde singura solutie a lui Dragos Grigore a fost faultul. Penalty, transformat fara probleme de Lewandowski. Nici acest pont nu vi-l sugerasem la intamplare. De obicei, golgeterul polonez marcheaza o data pe meci, dar cand prinde echipe slabe – cum anticipam ca va fi cazul Romaniei – le da cel putin doua goluri.

Acesta a fost, pe scurt, istoricul unei confruntari care ne-a scos din lupta pentru primul loc in grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, dar ne-a adus castiguri substantiale la pariuri.

foto: fluierul.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu