Romania – Polonia: Fetele au de luat o revansa!

Romania handbalRomania – Polonia. La un an distanta de din optimile de finala ale Campionatului Mondial, elevele lui Gheorghe Tadici isi pot lua revansa in fata Poloniei. Partida va avea loc astazi, incepand cu ora 17:00 si poate fi urmarita in direct pe TVR 2.

Miza mare

Obiectivul propus de Federatia Romania de handbal, locurile 1-8, este in pericol. Dupa doua partide disputate in grupa principala, Romania ocupa doar locul cinci, cu 3 puncte.  Sansele de calificare in semifinala sunt zero. Totusi fetele pot juca la Budapesta pentru locurile 5-6, dar nu depind doar de ele. Danemarca n-are voie sa piarda cu Spania, iar Norvegia trebuie sa invinga Ungaria.
Acum doua zile, Romania a avut parte de un duel extrem de greu impotriva Spaniei. Putina lume a crezut ca se pot ridica dupa  infrangerea dramatica suferita in fata Ungariei. Totusi, au reusit si au obtinut cele doua puncte puse in joc. Dupa acest succes, Romania pastreaza sanse reale pentru locul 3 al grupei.

Cristina Neagu n-a renuntat la trofeul pentru cea mai buna marcatoare. In acest moment se afla pe primul loc cu 40 de goluri marcate, dar Carmen Martin sta la panda cu 38 reusite. Obiectivul ei nu este imposibil de atins, Neagu reusind aceasta performanta si la Campionatul European din 2010. Performanta i- a fost rasplatita in 2011, cand a fost desemnata ca fiind cea mai buna jucatoare din lume. Cu ea in teren, Romania poate castiga si in aceasta seara. Viitorul handbalului nostru suna bine, dar echipele trebuie sa schimbe strategia si sa mizeze mai mult pe handbaliste din Romania. Stranierele nu au adus plusul asteptat.

Fara presiune

Kim Rasmussen a facut o treaba excelenta la aceasta echipa. A reusit sa obtina o performanta de notat la Campionatul Mondial din 2013 si nici la acest turneu final nu s-a facut de rusine. Jocul echipe nu s-a legat in primele doua partide, dar surpriza a venit in meciul decisiv cu Rusia, cand Alina Wojtas si Karolina Kudlacz au reusit sa treaga toata echipa dupa ele. Invingatoare contra rusoiacelor,  Polonia s-a calificat in grupa principala. Aici n-a adunat niciun punct si probabil va asa isi va termina aventura la acest Campionat European. Izabela Prudzienica nu prea a iesit in evidenta pana acum si fara portar nu poti avea pretentii. Din punct de vedere fizic nu cred ca vor rezista contra Romaniei mai mult de 30-40 de minute.

In concluzie

Fara doar si poate, Romania este favorita partidei. Acesta chiar daca la toate casele de pariuri cota Poloniei este in scadere. Diferenta intre cele doua loturi nu este mare, dar Romania jucatoare care pot face diferenta intr-un astfel de meci.

Pronostic: Romania @ 1.60

(Csaba Zsolt)

 

 

Lyon – Monaco: Perioade bune pentru rivalele de pe Gerland!

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu