Romania – Polonia: Oaspetii aniverseaza Ziua Independentei

Polonia aniverseaza Ziua Independentei vineri, cand echipa nationala de fotbal joaca partida cu Romania, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Un motiv in plus de mobilizare pentru oaspeti, care mai au de rascumparat in ochii suporterilor petrecerea dinaintea meciului cu Armenia.

Un scandal de tip balcanic a dezvaluit unul din motivele jocului slab al Poloniei din meciul cu Armenia (2-1) din etapa trecuta. Bucurosi ca au invins Danemarca (3-2), o parte din fotbalistii polonezi au petrecut pana in zori inaintea meciului cu Armenia. Au jucat carti si au baut alcool, spre iritarea jurnalistilor si a suporterilor care nu isi explicau de ce Polonia a avut nevoie 95 de minute pentru a marca golul victoriei. Se pare ca in prim planul petrecerii au fost jucatorii din aparare. Lewandowski, capitanul nationalei poloneze a recunoscut ca jurnalistii au scris adevarul, dar a anuntat ca vinovatii au fost amendati. Acum, fotbalistii polonezi vin la Bucuresti mai motivati, pentru a sterge amintirea petrecerii si a face un cadou suporterilor de Ziua Independentei.

Lewandowski apreciaza schimbarile facute de Daum la nationala noastra

Robert Lewandowski a apreciat schimbarile pe care noul antrenor al tricolorilor le-a facut pana acum. „Nationala Romaniei arata diferit fata de cea de la Euro 2016,” considera capitanul polonezilor. „Christoph Daum acorda multa importanta disciplinei tactice. Va trebui sa fim atenti. Joaca pe teren propriu si vor dori sa dea tot ce au mai bun. Vor juca ofensiv si nu trebuie sa uitam ca nu au primit decat un gol pana acum. Va fi important sa rezistam presiunii la care ne vor supune.”

Ambele echipe vor marca in meci, cota 2.02 la Winmasters

Polonezii au primit inca o veste proasta. Nu vor putea conta la Bucuresti pe Maciej Rybus, fundasul stanga al lui Olympique Lyon. S-a accidentat la meciul din Liga Campionilor contra lui Juventus. A venit la convocarea nationalei, dar problemele la genunchi l-au determinat sa-si faca bagajele si sa se intoarca la echipa de club. Rybus este un ghinionist: o accidentare la umar l-a facut sa piarda si turneul final de la Euro 2016.

Romania marcheaza peste 1,5 goluri, cota 3.10 la Winmasters

foto: sportsnet.ca

cote-winmasters

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu