Saptamana dificila pentru Romania – „nationala mare” si „tineretul” au dezamagit!

In ultimele zile echipele de club au facut pauza in campionatele interne pentru a lasa loc liber nationalelor in vederea disputarii meciurilor din preliminariile pentru turneele finale urmatoare. Romania a trait doua mari dezamagiri, atat cu selectionata mare, cat si cu cea de „tineret”.


Romania

Dupa cum bine stim, Romania condusa de Cristoph Daum a remizat, scor 1-1, cu Muntenegru in primul duel al preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018, ce se va desfasura in Rusia. Intr-o grupa din care mai fac parte selectionate extrem de puternice precum Danemarca si Polonia, „tricolorii” aveau ca obiectiv inceperea preliminariile cu dreptul. Totusi, dupa cum bine stim, „socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ” si „Romania ofensiva” a lui Daum nu s-a descurcat tocmai bine. Pentru a putea spera la o calificare istorica dupa 20 de ani la o Cupa Mondiala, Romania nu mai are voie sa faca pasi gresiti in fata adversarilor cotati cu sansa a doua impotriva noastra.

Romania U21

De cealalta parte, „tricolorii” mici nu s-au descurcat nici ei prea grozav. Dupa ce am a invins pe teren propriu Luxemburgul cu scorul de 4-0, „tricolorii mici” s-a deplasat in Danemarca pentru a juca cu „calificarea pe masa” la Euro. „Tineretul” avea nevoie de o victorie pe terenul unei formatii ce nu primisera decat un gol in cele 7 partide disputate in grupa pentru a putea spera la calificare. Plecati extrem de increzatori, sperantele jucatorilor romani au fost naruite inca din prima repriza, atunci cand Danemarca conducea deja Romania cu scorul de 3-0. Singurul aspect cu care se poate mandri Romania dupa aceasta disputa o reprezinta golul de onoare pe care l-a inscris, acesta fiind al doilea incasat de selectionata daneza in actualele preliminarii.

In final, echipa Pariuri1x2 nu poate decat sa ureze mult succes atat nationalei mari, in ceea ce priveste incercarea de a ne duce la o noua Cupa Mondiala, cat si nationalei „de tineret”, in perspectiva viitoarelor preliminarii.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu