NEWS: Avem echipele probabile pentru duelul Romania – Serbia! Tudor Baluta, anuntat titular in meciul ce ar putea aduce „tricolorilor” prima pozitie din grupa!

Astazi, incepand cu ora 16:00 se va disputa partida Romania – Serbia, din cadrul etapei cu numarul 4 din Liga Natiunilor.


Informatii generale echipe Romania – Serbia

Absentele lui Alexandru Chipciu si Paul Anton l-au fortat pe selectionerul „tricolorilor” sa riste in duelul cu Serbia. Astfel, Contra il va utiliza pe Tudor Baluta inca din primul minut.

In afara modificarilor operate la centrul terenului nu vom asista la surprize majore, Sapnuaru si Tamas urmand sa formeze „axul central” al defensivei, iar Claudiu Keseru va fi titularizat in atac.


Cele mai importante dueluri  se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Echipe probabile Romania – Serbia

Romania (4-2-3-1): Tatarusanu – Manea, Sapunaru, Tamas, Bancu – Marin, Baluta – Maxim, Stanciu, Mitrita – Keseru.

Serbia (4-2-3-1): Dimitrovic – Rukavina, Milenkovic, Rodic, Maksimovic – Lukic, Milinkovic-Savic – Radic, Sivkovic, Savic – Mitrovic.


Alte cote Romania – Serbia


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu