Romania – Spania: Inca un esec pentru fetele lui Tadici?

Romania handbalRomania a pierdut primul meci din grupele principale ale Campionatului European, scor 20-19 in fata Ungariei. Astazi, de la ora 17:00, urmeaza inca o partida importanta in fata Spaniei. Confruntarea poate fi urmarita pe TVR HD si TVR 2.

Cu moralul scazut

Obiectivul trasat inainte de acest turneu final de Federatia Romana de Handball a fost locurile 1-8. Insa toata suflarea handbalistica din Romania dorea o semifinala. Acum, aceasta performanta este aproape imposibila si din pacate, pe langa succesele proprii,  Romania depinde si de alte rezultate.

In startul disputei cu Ungaria, Neagu si compania au gresit extrem de mult. Jocul echipei scartaia, iar Tadici a fost nevoit sa foloseasca primul timeout dupa doar 13 minute. Romania a alergat dupa rezultat, atingandu-si in cele din urma tinta. In minutul 48, fetele noastre aveau un avantaj de 2 goluri. Cu inca un timeot folosit, Gheorghe Tadici a incercat calmeze jocul. A fost momentul de cotitura al partidei. Dupa aceasta pauza, jocul Romaniei a cazut din nou.  Toate mingile au cautat-o pe Cristina Neagu, care de mult ori a fost nevoita sa arunce la poarta in prepasiv, neavand alta solutie. Cu doar un singur gol marcat in ultimele 5 minute si cu multe ocazii ratate, Ungaria a intors meciul si in final s-a impus.Rezultatul a trimis la cele mai scazute cote moralul romancelor.

Doar cu Paula si Neagu, nu poti ataca varful la acest nivel. Dupa European trebuie neaparat construita o noua echipa in jurul Cristinei Neagu, cu jucatoare tinere, dornice de performanta. Din fericire nu ducem lipsa de valori.

Meci cu o miza imensa

Spania a castigat toate meciurile grupei A, calificandu-se cu 4 puncte in grupa principala. Elevele pregatite de Jorge Duenas doresc extrem de mult sa joace in semifinala. Au sanse mari!

Martin Carmen, care evolueaza la CSM Bucuresti, a ajuns dupa doar 4 partide la 34, cu un procentajul de reusita de 89%. Este singura jucatoare din top 20, care are un asemenea procentaj! La nivelul ei s-a ridicat Marta Mangue, Nerea Pena si Barbosa. Cele patru formeaza baza echipei. Si pe banca sunt jucatoare de top,  iar Jorge Duenas a putut odihni titularele, atunci cand a avut posibilitatea. In afara de Silvia Navarro, care face un turneu foarte bun, nimeni n-a stat mai mult de 200 de minute pe teren.
Spania a jucat primul meci din grupa principala, acum 2 zile, in compania Norvegiei. Ibericele au pierdut, dar sa tinem cont si de valoarea adversarului intalnit. Per total Spania este o echipa omogena, cu o defensiva solida. Atacul functioneaza de asemenea excelent.

Concluzii

Cele doua s-au intalnit la ultimele doua Europene. Romania s-a impus in fiecare meci, dar atunci situatia ambelor echipe era cu totul alta. In acest moment Spania practica un joc mult mai eficient, are jucatoare de top si cred ca va reusi sa castige fara probleme.

Pronostic:
Spania -2 @ 1.66

(Csaba Zsolt)

 

Everton – QPR: Meci incrancenat pe Godison Park! Info si ponturi!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu