Romania U21 este ca si calificata la Euro 2019! Victoria cu galezii a fost decisiva: mai avem nevoie de un singur punct

Nationala de tineret a Romaniei (U21) este foarte aproape de a obtine calificarea matematica la Campionatul European din 2019, dupa inca o victorie convingatoare in preliminarii. Vineri seara, la Cluj, Romania U21 a dispus de nationala similara a Tarii Galilor, scor 2-0, dupa 0-0 la pauza. Golurile au fost reusite de Denis Man (’53) si George Puscas (’71). Puscas, legitimat la Palermo, a ajuns la 5 goluri marcate in preliminariile Euro 2019.

Romania a avut parte de o sustinere importanta la Cluj, unde fanii au simtit momentul mare pe care il poate trai nationala antrenata de Mirel Radoi. Excelent asezati din punct de vedere tactic, „tricolorii mici” au dominat autoritar disputa cu galezii, intr-un meci in care gazdele au avut cota 1.40 la victorie.

In total, Romania a tras 15 suturi la poarta si doar 5 au fost cadrate, in timp ce Tara Galilor a avut 6 executii si doar doua pe poarta. Romania a castigat si statistica loviturilor de colt (3-1), fiind clar superioara rivalei sale.


ECHIPA DE START A ROMANIEI: Radu – Boboc, Rus, Pascanu, Stefan – Nedelcu, Cicaldau – Fl. Coman, Hagi, Man – Ivan. Au mai intrat Morutan, Oaida si Puscas.


In clasamentul grupei a 8-a din preliminarii, lucrurile arata minunat pentru „tricolorii” lui Radoi. Romania U21 este pe locul 1, cu 6 victorii si 3 remize in 9 meciuri, care au adus 21 de puncte tarii noastre (golaveraj 15-4). Pe locul doi este Portugalia U21, cu golaveraj 29-9, dar fata de lusitani avem rezultate directe mai bune! Doar primul loc merge direct la turneul final, iar Romania si-l poate asigura cu un punct obtinut in ultima etapa a grupelor.

Meciul decisiv se joaca pe „Ilie Oana”, din Ploiesti

Pe 16 octombrie, Romania U21 se dueleaza cu cea mai slaba echipa din grupa, reprezentativa U21 a statului Liechtenstein, care are 9 infrangeri in 9 partide si golaveraj 2-38 (!). Partida va avea loc intr-o atmosfera calda, la Ploiesti. In tur, pe terenul lui Liechtenstein, Romania U21 s-a impus cu 2-0 (goluri inscrise de Puscas).

Micutul stat vine dupa un 0-9 categoric in fata Portugaliei, pe teren propriu. Doar cu sanse matematice la calificare mai lupta si Bosnia, care are 18 puncte si spera macar la baraj. Romania U21 a pierdut un singur meci din ultimele 10 disputate, un amical cu Anglia (1-2).

eFortuna a revolutionat piata pariurilor online in Europa de Est! Cu aceasta agentie poti sa te distrezi, sa castigi si sa simti adevarata aventura cu o mulțime de jocuri fascinante! Pentru a intra in lumea pariurilor online, eFortuna te intampina cu un pachet de bun venit de 2.000 de RON! Daca esti pasionat de sport si vrei sa pariezi pe evenimentele preferate, eFortuna iti pune la dispozitie si un bonus prin care poti sa-ti pui in valoare inspiratia: 100 de lei sa pariezi fara risc, pachet de bun venit!

CITESTE SI:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu