Romania – Ungaria: Meci de foc pentru fetele lui Tadici!

Romania handbalRomania si Ungaria se vor infrunta in grupa principala a Europeanului de handbal feminin, in aceasa seara, incepand cu ora 21:30(TVR2).

Se anunta un duel extrem de dificil  si in acelasi timp, de importanta majora pentru ambele formatii. Cea care va pierde, nu va mai avea nicio sansa sa termina in primele doua locuri!

Fara viziune

Elevele pregatite de Andras Nemeth au terminat pe locul secund in grupa A cu 3 puncte. Ultimul meci s-a desfasurat joi, impotriva Spaniei. Dupa primele 30 de minute scorul a fost egal 13-13. Ungaria a intrat mai hotarata in repriza secunda si dupa doar 10 minute avea un avantaj de 3 goluri. Dupa nenumarate greseli, Spania incet, dar sigur a revenit pe tabela si in ultimele minute a dat lovita si s-a impus la o diferenta de un gol.
Coordonatoarea echipei, Szucsanszki Zita nu s-a ridicat nicio secunda la nivelul turneului. Kovacsics a incercat de cateva ori sa o inlocuiasca, dar fara succes. Toata lumea credea ca superstarul Tomori Zsuzsanna poate face diferenta. Inca nu s-a maturizat, iar toata echipa a suferit din aceasta cauza, deoarece in momentele importante ale jocului n-a reusit sa straluceasca. Jocul echipei a fost sub orice critica. In defensiva nu s-au ajutau si completat intre ele, iar in atac practic n-au gasit solutii. Nici poarta nu este in siguranta. Herr Orsolya evolueaza la Gyor, dar nu s-a vazut deloc ca este o hanbalista care in ultima editie a castiga Liga Campionilor.

Cu sanse reale la o semifinala

Romania a facut parte dintr-o grupa extrem de dificila. Putina lume a crezut, dar elevele lui Gheorge Tadici au reusit sa obtina un punct in fata Danemarcei. A fost partida pe care ar fi trebuit chiar sa o castigam. Datorita acestui rezultat, Romania poate visa la semifinale. Ultimul meci jucat in grupa B mi-a lasat un gust amar, iar Tadici trebuie neaparat sa gaseasca solutii. Probabil Cristina Neaga va primi din nou o atentie mai mare din parte Ungariei si Romania va fi nevoita sa se descurce si fara ea. Aneta Pirvut a debutat in meciul cu Ucraina, dar inca are nevoie de timp pentru acomodare. Nici Aurelia Bradeanu nu face turneul vietii, dar este de inteles, avand in vedere starea ei fizica. Din punct de vedere fizic si mental, Romania sta mult mai bine decat Ungaria. Jocul echipei a inceput sa functioneze, greselile sunt din ce in ce mai putine. Acum a venit momentul ca Romania sa obtina o medalie la acest Campionat European!

Concluzii

Meciul va avea loc la Debrecen, iar Ungaria este nevoita sa faca deplasarea de la Gyor. Romania deja s-a obisnuit cu aceasta arena si din acest punct de vedere, are un mic avantaj. Ultima partida oficila intre cele doua echipe a avut loc acum un an la Campionatul Mondial. Atunci Romania s-a impus la 4 goluri diferenta.

Pronostic: Romania +4 @ 1.63

(Csaba Zsolt)

 

 

Chelsea – Hull: Surprizele sunt excluse!

 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 4

  1. Cezar

    Ungaria a fost capabila sa castige. Romania din pacate nu mai e capabila sa castige in fata a prea multe echipe din Europa. Chiar si cand conduce cu 4-5 goluri sau aproape pe toata durata unui meci, Romania poate fi egalata oricand de orice echipa decenta. Nu avem echipa (prea multe mamici pe-acolo). Cu o Neagu nu se face primavara.

  2. Cezar

    Acum echipa asta a Romaniei iti va dovedi si tie cat este de slaba psihic. Dupa infrangerea cu Ungaria nici oamenii nu vor mai fi alaturi de echipa si e de asteptat sa vedem adevaratul dezastru pe care ni-l poate oferi o echipa a Romanei debusolata care chiar nu mai are ce castiga la acest campionat european.

Lasa un comentariu