Romanii la U.S Open: Adversari, ore, cote!

  In acest an, 10 romani sunt angrenati in editia 2015 a U.S Open, iar cu ocazia acestui articol dorim sa le uram succes in zilele ce urmeaza.

Aşa cum ne-am şi aşteptat, a sosit momentul să prefaţăm meciul din turul doi al Simonei Halep. Adversara ei este Katerina Bondarenko, o jucătoare cunoscută celor ce urmăresc (şi) turneele mai slab cotate.
În acest sezon, Katerina Bondarenko are 17 victorii pe hard şi 8 înfrângeri. În întreaga sa cariera pe hard, a fost învinsă de 116 ori, câştigând alte 174 de confruntări. Aşadar, se poate afirma despre ea că este o admiratoare a acestei suprafeţe.
Ediţia precedentă a US Open-ului nu a avut pe tabloul principal pe jucătoare din ucraină, dar, în schimb, Simona a ajuns până în turul al treilea, când a fost învinsă de Mirjana Lucic-Baroni (aceeasi Lucic-Baroni ce a învins-o şi în acest an la Roland Garros).
Cotele pentru aceasta confruntare sunt înfruntare sunt disproporţionate în linii mari, Simona Halep având cota de 1.08 pentru victorie, iar Katerina Bondarenko de 8.00. In schimb, o cotă interesantă pentru acest meci o putem regăsi la over 16.5 game-uri – 1.60.
În altă ordine de idei, până la meciul de mâine al Simonei, dorim să o felicitam pe Monica Niculescu ce s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o ieri în set decisiv pe Alexandra Panova. În turul secund, Monica va da piept cu mult mai titrata Flavia Penneta, din Italia, o jucătoare aflată însă în scădere de formă.
Dacă pe tablourile de simplu, astăzi nu vom fi reprezentaţi de nimeni, românii vor fi angrenaţi pe tablourile de dublu:

-Bopanna/Mergea îi vor înfrunta de la ora 19:30 pe Krajicek şi Monroe (cote 1.30 / 3.50);
-Niculescu/Savchuk le vor înfrunta de la ora 21:00 pe Aoyama/Voracova (cote 1.66/2.10);
-Dulgheru/McHale le vor înfrunta de la 21:00 pe Chan/Chan (cote 1.28/3.50);
-Perianu/Daescu îi vor înfrunta de la 18:00 pe Rodionova/Mirnyi (cote 7.00/1.08).

În fine, încheiem prin a ura succes tuturor românilor aflaţi astăzi în joc de dublu, dar şi fetelor ce vor disputa mâine meciurile de calificare pentru turul al treilea. Hai România!

(Tudor Daniel)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu