Romanii si-au aflat adversarii de la US Open | Misiune facila pentru Simona Halep, imposibila pentru Marius Copil!

Simona Halep, principala favorita de la US Open 2018, si-a aflat adversara din prima runda a competitiei de la Flushing Meadows. De asemenea, alti 6 romani si-au aflat oponentii din primul tur, in timp ce Alexandra Dulgheru se afla in ultimul tur de calificari, acolo unde va juca impotriva lui Ons Jabeur. 


Adversara accesibila pentru Simona

Numarul 1 mondial o intalneste in prima runda de la US Open pe Kaia Kanepi, numarul 44 WTA, jucatoare in varsta de 33 de ani care are in palmares 4 titluri WTA. Unicul duel direct dintre Halep si Kanepi s-a disputat in 2014, pe hard-ul de la Doha, acolo unde reprezentanta noastra s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6.

In turul 3, Simona ar putea sa o intalneasca pe Anastasia Pavlyuchenkova (27 WTA), in timp ce in 8-imi cea mai dificila adversara ar fi una dintre cele doua surori Williams. Karolina Pliskova (8 WTA) si Garbine Muguruza (12 WTA) sunt numele cele mai dificile pe care le-ar putea infrunta in sferturile de finala, in timp ce Elina Svitolina (7 WTA) si Julia Goerges (9 WTA) sunt singurele reprezentante din top 10 aflate pe jumatatea de tablou a Simonei, pe langa cele mentionate anterior.

La editia din 2017, Halep a parasit competitia inca din primul tur, fiind eliminata de marea sa rivala, Maria Sharapova, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.


Partidele de la US Open se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Un nou duel cu Marin Cilic

Marius Copil, unicul reprezentant al Romaniei de pe tabloul de simplu masculin de la US Open, il va avea ca adversar in primul tur pe croatul Marin Cilic (7 ATP). Cei doi s-au mai inatlnit de doua ori pana in prezent, ambii obtinand cate un succes. Prima victorie a apartinut romanului, 3-6, 7-6, 6-4 in 2012, la Beijing, in timp ce croatul si-a luat revansa in acest sezon, pe hard-ul de la Cincinnati, acolo unde s-a impus cu scorul de 6-7, 6-4, 6-4.

Daca Ana Bogdan si Monica Niculescu inca nu si-au aflat adversarele din prima runda, nu la fel se poate spune si despre Irina Begu si Sorana Cirstea, cele doua urmand sa le intalneasca pe Jennifer Brady (66 WTA), respectiv Alison Riske (76 WTA).

Protagonista unei accidentari grave in urma cu doua saptamani, Mihaela Buzarnescu este cap de serie numarul 21 la editia din 2018 a US Open-ului, iar in primul tur o va avea ca adversara pe Marketa Vondrousova (102 WTA), cele doua aflandu-se la primul duel direct.

Meciurile romanilor din primul tur de la US Open:

  • Simona Halep – Kaia Kanepi
  • Sorana Cirstea – Alison Riske
  • Irina Begu – Jennifer Brady
  • Mihaela Buzarnescu Marketa Vondrousova
  • Ana Bogdan – adversara din calificari
  • Monica Niculescu – adversara din calificari
  • Marius Copil – Marin Cilic

Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu