Romelu Lukaku si Victor Moses, LA PACHET cu Antonio Conte pe LISTA lui Inter Milano!

Antonio Conte il va inlocui pe Luciano Spalletti la Inter Milano, incepand cu saptamana viitoare, sunt siguri italienii.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Ziarele italiene anunta ca Antonio Conte va fi numit „principalul” lui Inter Milano, dupa ultima etapa din acest sezon, ce se va juca in weekend. Fostul antrenor de la Chelsea are o lista consistenta de „tinte”, iar Romelu Lukaku si Victor Moses sunt prioritatile sale. Conte a incercat sa il cumpere pe Lukaku in 2017, insa belgianul a optat pentru Manchester United. Luna trecuta, atacantul de 26 ani a dezvaluit ca ar fi un „vis devenit realitate”, mutarea in Serie A.

Victor Moses a fost unul dintre cei mai constanti jucatori ai lui Chelsea, sub conducerea lui Conte, fiind chiar cea mai buna „aripa” din Premier League, in 2017. Nigerianul si-a pierdut insa locul in echipa „Albastrilor”, odata cu numirea lui Maurizio Sarri si a fost imprumutat in Turcia, la Fenerbahce. Aici, Moses a pus umarul la salvarea de la retrogradare, prin evolutiile sale entuziasmante.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu