Rosenborg – Debrecen, nordicii invincibili de un an pe propria arena!

2267385_w2

Rosenborg primeste vizita celor de la Debrecen in mansa secunda din  turul al-III-lea preliminar al Europa League. “Lerkendal Stadium” este locul de intalnire dintre cele formatii, cu incepe de la ora 20:00.

 

sursa foto: rangando.hu

 

Rosenborg  merge ceas in campionat si-a demonstrat statutul de performera si in primele partide pe care le-a disputat in preliminariile Europa League, unde nu a pierdut niciun meci. A eliminat pe rand: Vikingur, cu 2-0 la general, KR Reykjavik, cu 4-0 la general si este foarte aproape sa treaca si de Debrecen, pe care a invnis-o in Ungaria cu 3-2. Tobias Mikkelsen, mijlocasul in varsta de 28 de ani a fost cel mai bun jucator de pe teren, marcator a doua dintre golurile nordicilor. Kare Ingebrigtsen este neinvins pe “Lerkendal Stadium” in mandatul sau, ultima infrangere dateaza din luna iulie a anului trecut, care a fost cauza instalarii sale la carma echipei.  Jocul ofensiv pe care il presteaza Rosenborg  cand are statut de gazda, se reflecta si in golaveraj, 28-8 in 11 partide. Fara Tore Reigiussen, accidentat din luna aprilie, nordicii vor incerca sa puna stapanire pe joc inca din primele minute, un prim gol din partea lor, le-ar asigura in proportie de 99% calificarea in Play-Off.

 

In acest debut competitional, Debrecen pare ca se acomodeaza mai greu pe teren strain, reusind o singura victorie in patru partide. In tururile precedente, maghiarii au remizat 2-2 pe terenul letonilor de la Skonto Riga si au pierdut , 0-2 cu Sutjeska, Oaspetii nu pot conta pe fundasul central, Dusan Brkovic, acesta este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.  Cu un antrenor care pune mare pret pe ofensiva, defensiva este cea care scartaie si le pune probleme eleveilor lui Elemer Kondas. Cotata la aproximativ 6,5 mil euro, aproape jumatate din valoarea adversarei de astazi, Debrecen este capabila de orice, chiar sa se califice, in ciuda sanselor reduse pe care le are. Au jucatori care ar putea oricand face diferenta, unul dintre ei este atacantul olandez venit de la U Cluj, Geoffrey Castillion sau capitanul echipei Peter Szakaly.

 

Cum Rosenborg este invincibila de o buna perioada de timp pe propria arena, cred ca istoria meciului tur se va repeta si pe “Lerkendal”. Un meci deschis, multe goluri si foarte multe faze de poarta. Nordicii sunt constienti  ca un prim gol marcat de ei, le-ar turna plumb in ghete adversarilor, tocmai de aceea nu vor sta la cutie. Debrecen este o capabila de orice in ofensiva, insa defensiva scartaie si e greu de crezut ca vor pleca fara gol primit la cum au evoluat pe teren strain in acest debut..

 

Ponturi: Ambele macheaza (1,70) sau peste 2,5 goluri in meci (1,65), cotatii oferite de Stanleybet.

(Saulea Iulian & Boby Marius)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu