Rosenborg – Steaua: Iesim pe plus cu ajutorul arbitrului scotian!

Cu sanse mici de calificare in grupele Europa League dupa 0-3 in tur cu Rosenborg, Steaua joaca maine in Norvegia doar pentru palmares si onoare. O victorie in fata Rosenborg-ului ca cea reusita de Dinamo la Liberec, pare la prima vedere imposibila, dar baietii lui Mirel Radoi sunt increzatori in fortele proprii, si dupa cum au declarat in repetate randuri in aceasta saptamana, merg la Trondheim sa incerce imposibilul. Incercarea ros-albastrilor de a rasturna rezultatul partidei tur va fi arbitrata de scotianul Bobby Madden, care va fi ajutat în partida de pe stadionul Lerkendal (ora 21.00, in transmisie directa pe PRO TV) de compatrioţii săi Graham Chambers, DouglasRoss, arbitri asistenţi, şi John Beaton, arbitru de rezervă.

Europa League : Rosenborg – Steaua 1.83 @ 3.60 @ 4.20

Bobby Madden s-a nascut pe 25 octombri3 1978 in East Kilbride, Scotia, si este arbitru in Asociatia Scotiana de fotbal din 2002, iar din 2010 este purtator de ecuson FIFA.

Madden, nu a mai condus până acum o echipă din România, iar în acest sezon a oficiat la o partidă din turul al treilea preliminar al Champions League, APOEL Nicosia – Midtjylland 0-1, pe 4 august, disputa in care a scos cartonasul galben de 5 ori, dar si intalnirea din preliminariile Campionatului European din Franta 2016, Letonia – Turcia 1-1, partida in care a aratat 7 cartonase galbene ( 3 gazdelor, 4 oaspetilor ).

Din 2010 de cand este purtator de ecuson FIFA, si pana in prezent, Bobby Madden a fost trimis sa oficieze la centru in numai putin de 31 de partide internationale timp in care a aratat 117 cartonase galbene ( 49 pentru gazde, 68 pentru oaspeti ), a indicat punctul cu var de 8 ori, ( 4 lovituri de pedeapsa acordandu-le gazdelor, 4 oaspetilor ), in timp ce cartonasul rosu a fost nevoit sa-l foloseasca de 6 ori ( de 4 ori au vazut rosu in fata ochilor gazdele, doar de 2 ori oaspetii ).

Recordul de cartonase galbene l-a obtinut chiar in al doilea sau meci international, atunci cand aflat la centru in intalnirea Serbia U19 – Austria U19, a fost nevoit sa scoata cartonasul de culoarea lamaii, de 11 ori, si pe cel rosu o singura data, gazdele primind cele mai multe. 7 galbene si unul rosu, celelalte 4 fiind aratate austriecilor.

Data fiind miza partidei de pe Lerkendal Arena, acolo unde Steaua va incerca „minunea de la Trondheim” de aceasta data, dar si media de cartonase aratata de scotianul Bobby Madden in partidele internationale ( 3.90 per meci ), noi suntem de parere ca pariul pe cartonase ar trebui sa ne aduca pe plus.

Sursa foto : adamhigginsblog.wordpress.com

( Alyn Mirea )


Regionalele din Germania in atentia noastra si alte ponturi!


City”us Tg.Mures – AutoBergamo Deva: Campioana vs fosta campioana, duel de foc in SuperCupa Romaniei la futsal!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu