RUGBY: Un alt gest EXTRAORDINAR facut de campionii mondiali! L-au „vizitat” pe Jerry Collins!

Nationala de rugby a Noii Zeelanda, proaspat-campioana mondiala, s-a intors acasa, unde a fost primita asa cum se cuvine. In frunte cu Richie McCaw, capitanul All Blacks, campionii mondiali au defilat deja pe strazile din mai multe orase din cele doua insule care compun Noua Zeelanda. Fanii s-au inghesuit sa-i pe vada oamenii lui Steve Hansen, au fotografiat, au filmat si i-au aclamat pe sportivii neo-zeelandezi.
Ieri, Ma’a Nonu, Sonny Bill Williams, Jerome Kaino, Dan Carter si Liam Messam, cateva vedete ale All Blacks,  au mers la mormantul lui Jerry Collins, chiar in ziua in care acesta ar fi implinit 35 de ani. Fost jucator in nationala Noii Zeelande, Jerry Collins a murit anul acesta, pe 5 iunie, intr-un accident rutier petrecut pe o autostrada din sud-ul Frantei. Nascut la Apia, in Samoa, Collins a jucat pentru Noua Zeelanda in 48 de meciuri.

manonu
Ma’a Nonu, Sonny Bill Williams, Jerome Kaino, Dan Carter si Liam Messam au dus la mormantul „fratelui lor”, asa cum l-au considerat si il vor considera toata viata pe Jerry Collins, si trofeul „Webb Ellis”, cucerit saptamana trecuta in Anglia!
Acesta nu e singurul gest cu adevarat extraordinar facut de campionii mondiali in ultima vreme. Sonny Bill Williams a uimit lumea dupa ce, la turul de onoare facut pe „Twickenham”, imediat dupa finala castigata in fata Australiei, a salvat din mainile oamenilor de ordine un copil ce patrunsese pe teren doar pentru a-l atinge! In plus, Sonny i-a atrnat de gat medalia abia primita!
Forul mondial, impresionat de gestul lui Sonny Bill Williams, i-a acordat acestuia, intr-un cadru festiv, o alta medalie!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu