Runda a 13-a de Primera Division, disecata de redactorii pariuri1x2.ro

Primera DivisionEtapa din Primera Division propune, duminica seara, derby-ul Valencia – Barcelona. Tot in aceasta runda, Real Madrid are o deplasare  nu foarte simpla, pe terenul Malagai. Sevilla joaca acasa propriu cu Granada, in timp ce Atletico Madrid spera sa obtina toate cele 3 puncte, pe Calderon, in fata echipei Deportivo. Getafe are un test dificil in acest weekend. Trupa lui Contra primeste vizita bascilor de la Athletic Bilbao.

REAL SOCIEDAD vs ELCHE

In deschiderea etapa a 13-a in Primera se vor confrunta doua grupari din a doua parte a ierarhiei. Real Sociedad si Elche sunt egale din punct de vedere punctelor acumulate, bascii avand doar avantajul golaverajului. Chiar si asa, ambele sunt implicate in mod cert in lupta pentru evitarea Secundei.
Vineri seara, plusul ar trebui sa vina dintre Sociedad. Pe langa avantajul terenului propriu, echipa lui Moyes pare intr-o usoara crester de forma. In ultimele 2 confruntari, 4 puncte grele accumulate, din victoria de acasa cu detinatoarea titlului, Atletico Madrid si remiza la Deportivo.

GETAFE vs BILBAO

Bilbao si-a revenit pe toate planurile. In Primera nu a mai pierdut de 5 etape (11 puncte adunate), iar la mijlocul saptamanii s-a impus la Sahtior in Liga Campionilor. De partea cealaltă, Getafe variaza evolutiile bune cu cu cele mai putin reusite. Cele 2 echipe, confortabil asezate la mijlocul clasamentului, sunt despartide doar de un singur punct. In jocul direct, bascii par a fi usor avantajati de forma de moment, dar elevii lui Contra pot profita de oboseala acumulata de acestia.

ESPANYOL vs LEVANTE

Levante este pe o panta ascendenta in ultimele 3 etape , reusind sa acumuleze 7 puncte din 9 posibile in fata unor adversary foarte tari: 2-1 vs Almeria , 1-1 vs Sevilla , 2-1 vs Valecia. Dupa aceste rezultate, gruparea din Valencia a urcat in pana pe locul 13 cu 12 puncte, la un punct peste adversara din aceasta etapa. Catalanii au doar 2 puncte castigate in ultimele 5 etape, dar atentie, sunt neinvinsi acasa in precedentele 5 etape. Cu adevarat un meci de 1×2!

MALAGA vs REAL MADRID

Chiar daca are un sezon bun, fapt demonstrate de rezultatele si locul in clasament o demostrateaza, pare greu de crezut ca Malaga ii va tine piept unei formatii care defileaza atat in campionat, cat si in Liga Campionilor.

CELTA VIGO vs EIBAR

Celta Vigo e un fel de “incurca lume” pentru pariori. Drept exemple, dupa ce a castigat la Barcelona acum 3 etape, formatia nu a mai scos decat unj punct din urmatoarele dueluri, cu Granada si Rayo. Fanii spera totusi ca favoritii sa reia sirul succeselor, contra unei formatii precum Eibar, inferioara valoric din punct de vedere al lotului. Este si avantajul terenului propriu, acolo unde Celta are 6 victorii si un singur esec in ultimele 10 meciuri de Primera.

ATLETICO MADRID vs DEPORTIVO

Un meci dezechilibrat din toate punctele de vedere , in care Atletico poate contabiliya al 9-lea success stagional. Moralul este la cote maxime, dupa Victoria cu 4-0 din meciul cu Ol. Pireu, 3 puncte ce le asigura madrilenilor calificarea in primavera Ligii Campionilor. Foarte slab ape faza de aparare, Deportivo nu tine ritmul si pacate pentru fanii sai, lupta din nou pentru evitarea retrogradarii.

SEVILLA vs GRANADA

Dupa infrangerea clasra de la Barcelona, revirimentul Sevilliei nu s-a produs nici in Europa League. Gruparea andaluza a pierdut joi seara, scor 0-2, deplasarea la Feyenoord. Suporterii spera totusi la o victorie, in fata destul de modestei Granada, trupa cu cel mai slab atac din Primera.

CORDOBA vs VILLAREAL

Principala candidate la retrogradare , Cordoba joaca in aceasta runda impotriva unei echipe mult mai titrate si mult mai valoroase. Vilalarreal este pe 8 cu 18 si spera sa prinda inca o data locurile europene, poate chiar cele de Liga Campionilor. In mod normal, “submarinul galben” n-ar trebui sa se intoarca fara cel putin un punct din aceasta deplasare.

VALENCIA vs BARCELONA

Asteptam inh primul rand un meci grumos. Barcelona care si-a regasit forma foarte buna iar Messi bate record dupa record. Valencia are oscilatii importante de forma, dar de acum joaca acasa, cu Barcelona, iar concentrarea va fi la cote maxime. Chiar si asa, ramane de vazut daca “liliecii” vor reusi sa le smulga punct/puncte catalanilor. Bookmakerii considera ca nu, cota pariului 2 pauza/2 final cunoscand ieri la mai multe agaentii importante, scaderi de 30%.

(Alex Campeanu)

Comentam impreuna meciurile zilei: Azi incepe etapa a 16-a din Liga 1!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu