Runda de PL incepe la Birmingham: Duel de foc intre Villa si United!

AstonPremier League? Vineri? Stim, putin ciudat, dar ne adaptam situatiei. In aceasta seara de la ora 21:45, pe Villa Park din Birmingham, Aston Villa primeste vizita celor de la Manchester United. Ca sa clarificam anomalia din campionatul englez: „diavolii rosii” joaca marti in play-off-ul Champions League, iar ca sa fie destul timp pana la acel meci, federatia a decis sa programeze disputa cu Villa astazi.

ASTON VILLA

Tim Sherwood si-a pierdut cei mai importanti jucatori in perioada de mercato (Benteke, Delph, Clevereley), iar in prima etapa absenta celor 3 nu s-a vazut, victoria de la Bournemouth fiind adusa de Rudy Gestede, venit in aceasta vara. Probabil, Villa va adopta o tactica defensiva, mizand mai mult pe contraatac, profitand de viteza lui Ayew si Agbonlahor. Fanii de pe Villa Park asteapta din 1994 o victorie pe teren propriu impotriva lui United.

Echipa probabila: Guzan – Bacuna, Richards, Clark, Amavi – Veretout, Westwood, Gueye – Ayew, Gestede, Agbonlahor

MANCHESTER UNITED 

Formatia lui van Gaal nu a stralucit in prima runda, dar a castigat, profitand de un autogol al lui Walker. Antrenorul olandez a lucrat mai mult la faza defensiva in perioada de pregatire si acest lucru s-a vazut, cei de la Tottenham nereusind sa-si creeze ocazii importante dupa deschiderea scorului. United are un joc decisiv marti, pe Old Trafford, in play-off-ul Champions League, contra unei echipe care i-ar putea pune probleme, Club Brugge. Din nou, Blind va juca fundas central, in absenta lui Jones si Rojo, iar Bastian Schweinsteiger va intra din primul minut, in locul lui Carrick.

Echipa probabila: Romero – Darmian, Smalling, Blind, Shaw – Schneiderlin, Schweinsteiger – Mata, Depay, Young – Rooney

Ponturi:
2-4 goluri in meci (1.50)
Ambele marcheaza (2.00)

(Adrian Ostaficiuc)


Cel mai scump 11 al Ligii 1: Ne-am bate in Liga Campionilor cu aceasta echipa?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu