Rușine națională pe „Wanda Metropolitano” » „El Grande” a pătat „onoarea” României și la ultimul meci » „Mulțumim” „Guriță” » Drum bun!

Plecată la Madrid pe „Wanda Metropolitano” cu gândul de a-și apăra „onoarea”, reprezentativa României s-a umplut de penibil în confruntarea cu liderul Grupei F din preliminariile EURO 2020, Spania.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


În ciuda prezenței masive a suporterilor români pe „Wanda Metropolitano”, „tricolorii” au depus armele încă de la vestiare în fața ibericilor, care fără să forțeze, au câștigat la pas, scor 5-0 (4-0) terminând en-fanfare această campanile de calificare. Trebuie menționat faptul că după acest rezultat „Furja Roja” și-a îndeplinit și ultimul obiectiv pe care și l-a propus, de a fi cap de serie la tragerea la sorți de pe 30 noiembrie de la București.
Confruntarea de pe „Wanda Metroppolitano” a fost la discreția Spaniei care a intrat la cabine cu avantaj de patru goluri. Scorul a fost deschis de Ruiz (min.8) după care Moreno a dus scorul la 3-0 cu golurile semnate în minutele (min.33, 43). Tabela în prima repriză a fost închisă de autogolul lui Rus, care a deviat în poarta lui Tătărușanu șutul lui Moreno.
Cu un Contra, resemnat, împietrit și fără reacție pe bancă, „El Grande” făcându-și planurile pentru vacanța prelungită pe care mai mult ca sigur o va avea după această campanie de calificare total ratată în care „tricolorii” nu au contat decât cu Insulele Feroe și Malta, „Furja Roja” și-a văzut de joc și fără să mai forțeze a mai punctat în poarta lui Tătărușanu și în al doilea mitan prin Oyarzabal în al doilea minut al prelungirilor, partida terminându-se 5-0.

Numai puțin de 4 din cele 5 ponturi oferite de redacția Pariuri 1X2 pe goluri la Spania- România au fost „verzi!”

În celelalte meciuri disputate în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, Norvegia s-a impus în Malta cu scorul de 2-1 în timp ce Suedia a tranșat în favoarea sa la scor de neprezentare, 3-0. confruntarea de pe teren propriu cu Insulele Feroe.
În urma rezultatelor înregistrate în această campanile de calificare, România s-a clasat pe locul 4 cu 14 puncte, podiumul grupei fiind format din Spania- 26 de puncte, Suedia- 21 de puncte și Norvegia- 17 puncte. Grupa F a fost închisă de Insulele Feroe și Malta, ambele cu 3 puncte.

Spania și Suedia s-au calificat direct la turneul final al Campionatului European de anul viitor, competiție la care Norvegia și România pot ajunge prin rezultatele înregistrate în Liga Națiunilor, ambele fiind la baraj.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu