RWC 2015: Anglia e in stare de soc

Nationala de rugby a Angliei,  singura din emisfera nordica ce are in palmares un titlu mondial, mare favorita in acest an fie doar si prin prisma statutului de gazda a competitiei, a fost eliminata inca din faza grupelor.

Anglia a bifat aseara cel de-al doilea esec in doar trei meciuri disputate in Grupa A. Dupa 25-28 cu Tara Galilor acum o saptamana, aseara, pe „Twickenham”, nationala lui Stuart Lancaster a fost umilita de Australia, care s-a impus cu 33-13.

Cu un singur meci ramas de disputat, pe 10 octombrie la Manchester contra codasei Uruguay, Anglia si-a castigat deja reputatia de cea mai mare dezamagire a actualei editii a RWC.

„Simtim ca toata natiunea e la pamant. Ne cerem scuze tuturor”, a spus aseara, dupa meci, Chris Robshaw, capitanul Angliei.

„E prea crud”, a concluzionat si neispiratul Stuart Lancaster, antrenorul care a contabilizat aseara a 17-a infrangere in cele 45 de meciuri de cand se afla la carma nationalei Angliei.

„Prea multe”, sustin englezii. Pentru Stuart Lancaster, meciul din ultima etapa de la Manchester va fi probabil ultimul ca antrenor al nationalei de rugby a Angliei.

In conditiile in care Anglia e deja eliminata din competitie, Tara Galilor si Australia, trei victorii din trei meciuri si cate 13 puncte fiecare, isi vor disputa prima pozitie in clasamentul Grupei A, o adevarata „grupa de foc”, cea mai tare de la RWC 2015.

Castigatoarea grupei va evita in drumul anevoios spre finala Noua Zeelanda, campioana mondiala.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu