RWC 2015: Anglia, „ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi”. Tot azi, „finala” Australia – Tara Galilor

Cupa Mondiala la rugby programeaza azi trei partide.
Iata programul:
Grupa B
Samoa – Scotia, ora 16.30 (in direct la Digi Sport 2)
Grupa A
Australia – Tara Galilor, ora 18.45 (in direct la Digi Sport 2)
Anglia – Uruguay, ora 22.00 (in direct la Digi Sport 2)

In Grupa B, Scotia, locul doi inaintea ultimei partide, in urma liderului Africa de Sud, porneste cu prima sansa in confruntarea cu Samoa, in fata careia n-a pierdut decat o singura data in cele 9 confruntari de pana acum. Samoa a invins o data, un meci incheindu-se la egalitate.

Finala Grupei A se joaca pe „Twickenham Stadium” din Londra, intre Australia si Tara Galilor. Cele doua formatii se afla pe primele doua locuri, la egalitate, 13 puncte. Miza confruntarii, dincolo de orgolii, o reprezinta primul loc, cel care, pe tintarul ulterior al competitiei, evita Noua Zeelanda in semifinale!

Australia si Tara Galilor s-au intalnit pana acum de 38 de ori, nationala din Emisfera Sudica trecandu-si in cont 27 de victorii fata. Un meci s-a incheiat la egalitate. Scorul la puncte e de 897 – 590 pentru Australia, care a marcat in luptele cu Tara Galilor 110 eseuri, europenii contabilizand doar 57!

anglia

Anglia joaca azi, pe „Manchester City Stadium”,ultimul mecial sau la Cupa Mondiala pe care o gazduieste! Locul 3 in Grupa A, Anglia nu mai are nicio sansa la calificarea in „sferturi”, dupa infrangerile in fata Tarii Galilor si Australiei. Pentru nationala Angliei urmeaza decontul, dupa dezamagirea de la actuala Cupa Mondiala.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu