RWC 2015: Atentie cand pariati! Patru jucatori, suspendati pentru duritati, rateaza sferturile de finala

Irlandezul Sean O’Brien, argentinianul Marcelo Bosch si scotienii Ross Ford si Jonny Gray, au primit suspendari cuprinse intre una si trei saptamani si rateaza astfel sferturile de finala de la Cupa Mondiala de Rugby din Anglia, noteaza Agerpres, citand agentia AFP.

O’Brien a primit o saptamana de suspendare pentru un pumn aplicat francezului Pascal Pape in partida din grupe dintre Irlanda si Franța, castigata de Irlanda cu scorul de 24-9.

obrian foto: www.smh.com.au

Philippe Saint-Andre, managerul echipei Frantei, a catalogat gestul lui O’Brien ca fiind un adevarat „atentat”.

Flankerul irlandez si-a recunoscut fapta, iar Comisia de Disciplina a RWC 2015 a tinut cont de „spovedania” lui Sean O’Brien. In decizia sa, Comisia de Disciplina a tinut cont si de circumstanțele atenuante, printre care „conduita lui O’Brien inainte si dupa audiere, regretele pentru fapta comisa, bunul comportament anterior si ‘cazierul’ disciplinar curat”.


 

Pariaza gratis la Netbet pe castigatoarea Mondialului de Rugby!


 

O’Brien nu va evolua duminica impotriva Argentinei, meci programat pe „Millennium Stadium” din Cardiff. Nu va fi singura absenta din echipa Iralndei, Paul O’Connell și Peter O’Mahony fiind accidentati.

argentina

Argentinianul Marcelo Bosch a primit o saptamana de suspendare pentru un placaj periculos in meciul cu Namibia, fiind eliminat pentru acest incident. El va rata astfel sfertul de finala cu Irlanda, informeaza Agerpres.

Scotia a pierdut doi titulari, Ross Ford si Jonny Gray, suspendati tot pentru placaje considerate periculoase in meciul cu Samoa, ultimul din grupe, castigat de britanici cu 36-33. Cei doi au primit trei saptamani de suspendare. Scotia va da piept in „sferturi” cu Australia, duminica, pe „Twickenham” din Londra.

Pariaza gratis la Netbet pe castigatoarea Mondialului de Rugby!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu