RWC 2015: Azi, doua meciuri, doua favorite certe

Lumea rugbyului e inca sub influenta uriasei victorii a Romaniei de aseara, de la Leicester, in fata Canadei, 17-15, dupa ce, in minutul 53, canadienii conduceau cu 15-0!

Astazi insa, atentia va fi indreptata spre cele doua meciuri care sunt programate de la ora 18.45 si 22.00.

africa de sud

In primul meci al zilei, in Grupa A, Africa de Sud intalneste echipa SUA.

Partida, care se va disputa pe „Olympic Stadium” din Londra, e in direct pe Digi Sport 2.

Invinsa surprinzator in primul meci la RWC 2015 de Japonia, Africa de Sud si-a revenit, razbunandu-se pe Samoa (46–6) si pe Scotia (34–16).

Cu doua victorii, plus trei puncte bonus din fiecare meci disputat, dubla campioana mondiala (1995 si 2007) s-a instalat in fruntea Grupei B.

Meciul de azi e ultimul pentru nationala pregatita de Heyneke Meyer, un meci in care sud-africanii pornesc drept mari favoriti.

In cele trei confruntari de pana acum, Africa de Sud a invins de fiecare data SUA.

georgia

In cealalta partida a zilei, de la ora 22.00 (in direct la Digi Sport 2), in Grupa C, Georgia da piept cu Namibia, cenusareasa grupei.

Cu un succes in primul meci, 17-10 cu Tonga, urmat insa de doua infrangeri, la Argentina si Noua Zeelanda, Georgia poate obtine diseara, in ultimul ei meci, un nou succes, care ar coincide cu obtinerea automata a calificarii la urmatoarea editie a RWC, de peste patru ani, din Japonia.

Georgia si Namibia s-au intalnit pana in prezent de cinci ori. Georgia s-a impus in patru intalniri, ultima oara acum patru ani, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucuresti, in cadrul Turneului IRB Nations Cup. A fost atunci 23-18 pentru Georgia.

Cum Tonga va evolua in ultima partida impotriva campioanei mondiale Noua Zeelanda, si e greu de crezut ca va invinge All Blacks, Georgia ar putea incheia grupa pe un istoric loc 3!

In acest moment, Tonga e pe 3, cu 6 puncte, Georgia e pe 4, cu 4 puncte.

Namibia nu are niciun punct.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu