RWC 2015: Distributiile pentru marea finala de maine! Azi, Africa de Sud – Argentina in finala mica!

Noua Zeelanda si Australia sunt pregatite pentru marea finala a RWC 2015, care e programata maine, de la ora 18.00, pe „Twickenham Stadium” din Londra. Steve Hansen, Noua zeelanda, si Michael Cheika, Australia, antrenorii celor doua finaliste, au anuntat inca de ieri distributiile pentru marea confruntare.

Echipa care va invinge maine seara va deveni prima cu trei cupe mondiale in palmares. Noua Zeelanda a castigat de doua ori RWC, in 1987, la prima editie, si acum patru ani, in timp ce Australia s-a impus in 1991 si in 1999, si a mai jucat o finala in 2003, pierduta, acasa, in fata Angliei, singura europeana care s-a impus la Cupa Mondiala.

Cu o medie de varsta de 29 de ani si 130 de zile, Noua Zeelanda e a patra cea mai „batrana” echipa calificata in finala in decursul istoriei Cupei Mondiale. Specialistii atrag atentia ca celelalte trei, Anglia – cu echipele din 1991 si 2007 si Franta – cu echipa din 2011, au pierdut! Noua Zeelanda ar scrie astfel istorie si din acest punct de vedere!

noua zeelanda    australia

Michael Cheika, antrenorul Australiei, intr-o forma de zile mari ieri la conferinta de presa in care a anuntat echipa sa de start pentru marea finala, a spus ca intre cele doua formatii nu exista niciun secret. „Ne stim prea bine”, a spus Michael Cheika. Presiunea cea mai mare pare a fi pe umerii omologului sau, Steve Hansen, Noua Zeelanda, laudata de toata lumea, incercand sa-si pastreze titlul cucerit acum patru ani la Auckland.
Azi, de la ora 22.00, pe „Olympic Stadium” din Londra, Africa de Sud si Argentina, invinsele din penultimul act al competitie, se vor intalni in finala mica de la RWC 2015.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu