RWC 2015: Echipa Romaniei pentru meciul de maine! Incep obligatiile pentru „stejari”!

Invinsa in primele doua partide de la Cupa Mondiala din Anglia, de marile favorite din Grupa D, Franta si Irlanda, echipe care au reusit deja calificarea in „sferturile” competitiei, nationala de rugby a Romaniei se pregateste pentru ultimele doua confruntari, cele pe care „stejarii” au promis sa le castige, impotriva Canadei si Italiei.

Primul obstacol il reprezinta Canada, nationala pe care Romania o va infrunta maine, de la ora 18.45 (in direct la Digi Sport 1), pe „King Power Stadium” din Leicester.

Galezul Lynn Howells a anuntat deja echipa Romaniei.

Aceasta este asemanatoare cu cea din meciul cu Franta, in care apar doua modificari: Michael Wiringi – pe postul de uvertura si Ionut Botezatu – pe postul de aripa.

Romania:
1.Mihăiță Lazăr , 2. Otar Turashvili, 3. Paulică Ion, 4. Valentin Popârlan, 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (căpitan), 9. Florin Surugiu, 10. Michael Wiringi, 11. Ionuț Botezatu, 12. Florin Vlaicu, 13. Paula Kinikinilau, 14. Mădălin Lemnaru, 15. Cătălin Fercu.

Rezerve: 16. Andrei Radoi, 17. Andrei Ursache, 18. Alexandru Țăruș, 19. Daniel Carpo, 20. Stelian Burcea, 21. Valentin Calafeteanu, 22. Adrian
Apostol, 23. Csaba Gal.

„Canada practica un joc rapid pe treisferturi și noi trebuie sa avem o aparare buna, sa nu le lasam spatii. Cred ca echipa care va gresi cel mai putin, va castiga.

Punctul nostru forte este unitatea grupului. Dupa ce am vazut video cu ei, nu sunt foarte mari diferente fata de meciurile test, dar un meci de Cupa Mondiala nu se compara cu un meci test.

Sunt imprevizibili si noi trebuie sa fim foarte atenti. Nu sunt relevante victoriile noastre din meciurile test, in 2013 i-am batut la limita, in ultimul minut, iar in 2014 a fost o victorie mai categorica.

Sper sa avem suportul tribunelor marti, am fost impresionat pe Wembley sa vad atat de multi irlandezi, sper ca publicul sa fie alaturi de noi”, a declarat Mihai Macovei, capitanul Romaniei.

In ultimul meci din Grupa D, pe 11 octombrie, pe „Sandy Park” din Exeter, Romania intalneste Italia.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu