RWC 2015: Emisfera Nordica, facuta KO! Cupa Mondiala a devenit The Rugby Championship!

Cupa Mondiala de Rugby editia 2015 si-a stabilit careul de asi. Dupa ce Africa de Sud si Noua Zeelanda au transat sambata disputele cu reprezentantele Emsiferei Nordice, Tara Galilor, respectiv Franta, ieri, in utimele doua meciuri din sferturile de finala, Argentina si Australia s-au impus si ele.

argentina meci

In ciuda multor previziuni, Argentina a trecut de Irlanda, pe care multi o vedeau singura echipa in stare sa faca fata in acest moment campioanei mondiale Noua Zeelanda. „Pumele” i-au luat pe sus pe irlandezi, care n-au mai avut timp să se dezmeticească până la final! Baietii lui Daniel Hourcade au evoluat eroic si s-au impus cu un neverosimil 43-20!

australia meci

Dramatism pe „Twickenham Stadium” din Londra in ultima confruntare din „sferturi”, Australia – Scotia. In „cel mai dezechilibrat meci al sferturilor de finala”, asa cum fusese anuntata disputa dintre reprezentantele celor doua emisfere, a fost un adevarat thriller! „Victima” Scotia a fost insa la un pas de o uriasa surpriza. „Ciulinii” au intrat in ultimul minut de joc in avantaj (34-32), dar au pierdut o tusa pe repunere proprie, dupa care au comis o greseala in urma careia arbitrul a acordat lovitura de pedeapsa pentru Australia.

In fluieraturile unui intreg stadion, lucru rar intalnit in Insula, „uvertura” Bernard Foley a transformat si a adus din nou in avantaj Australia, de aceasta data definitiv! Scor final, Australia – Scotia 35-34!

In semifinalele RWC 2015 s-au calificat astfel cele patru mari forte din Emisfera Sudica, echipe care se intalnesc anual in deja traditionalul turneu „The Rugby Championship” sau, cum mai este denumit, „For Nations”!

Tabloul semifinalelor de la RWC 2015:24 Oct. 2015
Africa de Sud vs. Noua Zeelanda
Ora 18:00
Twickenham Stadium, Londra25 Oct. 2015
Ora 18:00
Argentina vs. Australia
Twickenham Stadium, Londra

Iata cum arata clasamentul mondial dupa meciurile din sferturile de finala:
clasament

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu