RWC 2015: Irlanda – Franta, un meci demn de o finala!

Cupa Mondiala la rugby programeaza azi ultimele meciuri din grupe. In afara partidei de la Exeter dintre Romania si Italia se mai joaca trei meciuri.

Calificata deja in sferturi, Argentina intalneste, de la ora 14.00, cenusareasa Grupei C, Namibia. Sud-americanii vor sa bifeze al treilea succes la actuala editie a RWC. Argentina a cedat doar o data, in fata campioanei mondiale Noua Zeelanda si a invins Georgia si Tonga.

In sferturile de finala, Argentina va da piept cu locul 1 din Grupa D, grupa Romaniei, pozitie pe care si-o disputa, de la ora 18.45 (in direct la Digi Sport 2) Irlanda si Franta.

Meciul de pe „Millennium Stadium” din Cardiff este cel cu numarul 93 din istoria confruntarilor directe dintre cele doua puternice natiuni rugbystice. Franta a castigat 55 de meciuri, Irlanda 31 de meciuri, iar 7 partide s-au incheiat la egalitate. In ultima confruntare dintre cele doua, disputata anul aceste pe „Aviva Stadium” din Dublin in cadrul Turneului Celor Sase Natiuni, Irlanda a invins cu 18-11.

De la ora 22.00, ora Romaniei, pe „Kingsholm” din Gloucester, e programata ultima partida a zilei. In Grupa B, Japonia, marea revelatie a actualei editii a RWC intalneste echipa SUA. In mod normal, Japonia ar trebui sa bifeze cel de-al treilea succes la Cupa Mondiala, ceea ce ar reprezenta o noua imbunatatire a celei mai importante performante din istoria rugby-ului nipon!

La actuala editie, Japonia a invins Africa de Sud, echipa care avea sa castige insa grupa fara emotii (!) si Samoa, pierzand doar la Scotia.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu