RWC 2015: Povestea australianului Bernard Foley. Ziua in care cel mai mare fan al sau i-a salvat viața

Australianul Bernard Foley, 26 de ani, impliniti luna trecuta, pe 8, e una dintre vedetele Rugby World Cup 2015. „Uvertura” Wallabies spune ca prezenta la o Cupa Mondiala e visul oricarui sportiv. Pentru a ajunge insa aici, Foley a trecut prin multe, inclusiv peste un moment care ii putea fi fatal, episod despre care Bernard a povestit pentru site-ul oficial al RWC 2015 la hotelul in care e cazata delegatia australiana!

Bernard Foley il va avea alaturi duminica in tribunele de pe „Twickenham” din Londra pe cel mai mare fan al sau. Acesta e Michael Foley, tatal rugbystului! El nu pierde niciun meci al fiului sau!

Michael a vrut intotdeauna sa-si incurajeze fiul, astfel incat o data chiar a fugit din spital, unde suferise o operație pe cord deschis. A fost o decizie mai mult decat inspirata, altfel Bernard n-ar fi reusit sa povesteasca vreodata despre asta.

Cosmarul s-a declansat atunci cand Bernard, una dintre stelele de la Cupa Mondiala 2015, era un sportiv promitator, gata sa joace la echipa sub 14 ani, a colegiului Redfield din Sydney.

„Tata era in spital atunci. El fusese practic la toate meciurile pe care le-am jucat si obisnuia sa ma sfatuiasca, dar atunci tocmai fusese operat pe inima si doctorii nu i-au permis sa plece din spital. A facut-o insa pe mama sa-l ajute sa iasa din spital pe furis si a venit sa ma vada jucand”, isi aminteste „uvertura” Australiei. „In timpul jocului, insa, mi s-a facut rau si cand l-au dus pe tata la spital, mi-au spus si mie sa raman acolo sa-mi fac niste analize”.

Foley 2

Atunci, de fapt, Michael i-a salvat viata fiului sau. „Pentru ca atunci cand mi-au facut analizele medicii au constatat ca aveam o ruptura la rinichi – am dat o proba de urina”, povesteste Bernard. Daca sportivul ar fi plecat acasa sa se odihneasca si n-ar fi ajuns direct la spital, ar fi putut muri, el avand in acel moment o hemoragie interna.

Chiar si asa a existat riscul sa nu mai poata juca vreodata! Bernard Foley a facut o pauza de 12 luni, timp in care nu a avut voie sa faca vreun efort, cu atat mai mult rugby! Si-a dorit insa foarte mult sa se intoarca pe teren si a facut-o!

Bernard Foley e intr-o forma de zile mari la RWC 2015 si spera sa continue si contra Scotiei in „sferturi”, duminica, mai ales ca parintii si unul dintre cei cinci frati ai sai vor fi in tribune. „Tata nu a jucat niciodata rugby la nivel inalt, dar mereu a iubit acest sport”, a spus Foley zambind. „Nu-l poți opri niciodată”.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu