RWC 2015: „Stejarii”, fara capitan contra Italiei

Lovitură grea primita de nationala Romaniei inaintea ultimei partide de la Cupa Mondiala, de duminica, impotriva Italiei. „Stejarii” nu vor putea conta pe cel mai bun om al lor, capitanul Mihai Macovei.

„Capitanul Stejarilor, Mihai Macovei, a fost suspendat pe o perioada de doua saptamani dupa un placaj periculos aplicat in meciul contra Canadei”, anunta site-ul oficial al Federatiei Romane de Rugby, care noteaza in continuare:

„Mihai s-a prezentat in fata Comisiei de Disciplina, iar in baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale si dupa vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat ca romanul a facut un gest care a pus in pericol integritatea corporala a adversarului sau. Macovei a negat acuzatiile aduse in acest caz. Comisia a decis ca Mihai nu mai poate evolua pe perioada a doua saptamani dupa ce initial risca o suspendare de trei saptamani.

Astfel, jucatorul cu cele mai multe placaje de pana acum la aceasta editie de Cupa Mondiala, autorul celor doua incercari din victoria spectaculoasa a Stejarilor in fata Canadei, nu va putea evolua in meciul contra Italiei, de duminica, 11 octombrie. Suspendarea va expira pe 19 octombrie.

Antrenorul Stejarilor, Lynn Howells va anunta vineri echipa care va intra in teren in meciul contra Italiei, ultimul meci al Romaniei din faza grupelor de la aceasta editie a Cupei Mondiale”.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu