S-a facut!!! Connor McGregor reintra in cusca pentru a se lupta cu un adversar neinvins pana in prezent!

Una dintre cele mai mediatizate personalitati din ultimii ani, Connor McGregor, va reintra in activitatea de luptator profesionist pe data de 6 octombrie 2018.


Prima lupta dupa infrangerea in fata lui Mayweather

Meciul de box dintre Connor McGregor si Floyd Mayweather a fost considerat de multa lume ca fiind cel mai important eveniment din ultimii ani, nu neaparat din cauza numelor care aveau sa se intalneasca in ring, ci datorita sumelor de bani pe care cei doi le-au incasat, in jur de 100 milioane de dolari americani pentru irlandez si o suma ceva mai ridicata pentru mult mai titratul sau adversar.

Runda a 10-a a fost cea care a decis castigatorul acelui duel, nimeni altul decat Floyd „Money” Mayweather, cel care si-a imbunatatit palmaresul la profesionisti, 50 de victorii si zero infrangeri, printr-un knockout tehnic.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Adversar neinvins la revenirea in UFC

La meciul sau de revenire, Connor il va avea ca adversar pe rusul Khabib Nurmagomedov, luptator care detine un record impresionant la profesionisti, 26 de victorii si zero infrangeri, iar in prezent este campionul diviziei -70 de kilograme din UFC.

McGregor a fost invitatul lui Vladimir Putin la finala Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, iar aceasta actiune a dus la zvonurile unei posibile lupte intre irlandez si Khabib in Rusia. Totusi, lupta se va desfasura in Octagon, Las Vegas, in cadrul galei UFC 229, pe data de 6 august 2018, nu inainte de ora 07:00, ora Romaniei.


Citeste si:

Cine este Connor McGregor?

In varsta de 30 de ani, Connor este un luptator profesionist, nascut la Dublin, Irlanda, remarcat prin rezultatele sale obtinute in MMA. Palmaresul sau detine titluri la categoria Pana (Featherweight), dar si la cea Usoara (Lightweight). Porecla sa este „The Notorious”, iar pana in prezent are 21 de victorii (18 prin KO) si 3 infrangeri (toate prin submission).

Inaintea acestui duel, McGregor s-a facut remarcat printr-un eveniment mai putin placut. Alaturi de oameni din anturajul sau, acesta a vandalizat un autocar in care se afla luptatorul Michael Chiesa, cel care a suferit rani la nivelul capului. Incidentul a avut lot inaintea galei UFC 223 din Brooklyn, gala care a fost nevoita sa isi anuleze meciurile care ii aveau in program pe Michael Chiesa si Ray Borg, raniti in timpul atacului.

Ulterior, Connor s-a predat politiei din New York si a fost retinut pentru o scurta perioada, insa eliberat dupa ce i-a fost platita cautiunea in valoare de 50.000$.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu