S-a tras linie in preliminarii: Calificatele la Euro si echipele ce vor da baraj!

Am avut o campanie de calificare cu de toate. Marea dezamgire a fost nationala Olandei, ce a ratat inclusiv locul 3, care i-ar fi garantat accederea la baraj.

Turcia a trecut in fata batavilor dupa etapele din septembrie si si-a aparat cu succes pozitia. In runda finala, cand Olanda avea nevoie de o victorie cu Cehia, coroborata cu un esec al Turciei, acasa cu Olanda, lucrurile au decurs exact pe dos. Cehii s-au impus cu 3-2 pe Amsterdam ArenA, in timp islandezii au pierdut la limita, scor 0-1, meci disputat la Konya. Cele 3 puncte i-au fost suficiente Turciei pentru a se califica direct, din postura celui mai bun loc 3 al preliminariilor, pozitie ocupata anterior de Ungaria.

Surprizele placute ale preliminariilor, s-au numit Irlanda de Nord, Tara Galilor, dar mai ales, Albania si Islanda.  Din fericire, printre nationalele calificate la EURO 2016 se afla si Romania. „Tricolorii” bifeaza astfel a 5-a prezenta din istorie la un turneu continental si prima calificare la o intrecere majora, dupa Euro 2008.

Echipele calificate la EURO 2016:  Islanda, Cehia, Belgia, Țara Galilor, Spania, Slovacia, Germania, Polonia, Anglia, Elveția, România, Irlanda de Nord, Austria, Rusia, Italia, Croația, Albania, Franța, Turcia, Portugalia

Bosnia a avut un finish excelent in grupa B, reusind sa termine pe locul 3, in fata Israelului. Norvegia in schimb a pierdut meciul cu Italia din ultima runda, scor 1-2 la Roma, esec ce a trimis-o pe pozitia de baraj a grupei H, ocupata premergator de Croatia. Nationala lui Modric a contabilizat 3 puncte marti seara, in fief-ul Maltei (1-0)

Nationalele calificate la baraj: Bosnia, Ucraina, Irlanda, Slovenia, Ungaria, Suedia, Norvegia, Danemarca

Tragerea la sorti pentru meciurile de baraj, va avea loc pe data de 18 octombrie, la sediul UEFA din Nyon. Meciurile se vor juca in manse tur/retur, la mijlocul lunii noiembrie.


 

Tenis de la Shanghai si fotbal din MLS pe dubla zilei de astazi!


 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu