S-au AFISAT cotele pentru castigatoarea UEFA Europa League! Atl. Madrid, Arsenal si Dortmund, pe podiumul favoritelor

Dupa tragerea la sorti de ieri dupa-amiaza, am aflat duelurile incendiare de care vom avea parte in luna februarie a anului viitor. Aceasta editie a UEFA Europa League parca ne aduce partide din ce in ce mai tari, iar acest lucru se datoreaza si numelor grele care au cazut din grupele UCL in aceasta stagiune. Atletico Madrid, Arsenal, Borussia Dortmund sau Napoli, toate aceste echipe se regasesc printre favoritele la castigarea marelui trofeu.


Madrilenii si “tunarii”, marii favoriti

Nu este o surpriza faptul ca “gigantii” care au venit din UEFA Champions League au sansele cele mai mari sa puna mana pe ravnitul trofeu, in opinia bookmakerilor. Atletico Madrid are de departe cea mai mica cota la cucerirea acestei editii de UEFA Europa League, trupa lui Diego Simeone fiind cotata cu 5.50 la 888Sport. Urmatoarea pe lista este Arsenal (7.00), urmata de Borussia Dortmund (12.00). Desi marele AC Milan se regaseste si el printre favorite (15.00), nu putem sa nu notam prezenta lui Lazio (15.00) in acest calup al gruparilor favorite, trupa lui Simone Inzaghi urmand a da piept in 16-imi chiar cu FCSB.

In partea superioara a listei regasim alte nume tari precum Napoli (15.00) sau Red Bull Leipzig (21.00), iar dramatic este faptul ca una dintre cele doua va fi eliminata cu siguranta inca din 16-imi, acestea  urmand a se infrunta intr-o dubla mansa de foc in februarie.

La capatul inferior al listei regasim formatii precum Ostersunds, Steaua Rosie Belgrad sau FC Astana, toate primind aceeasi cota astronomica pentru a da peste cap toate calculele hartiei: 301.00!


Cotele 888Sport pentru favoritele la castigarea trofeului UEFA Europa League, editia 2017/2018:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu