S-A DECIS! „The Claw” vs „Splash Brothers” in marea finala NBA | Vezi care sunt cotele pentru castigarea trofeului suprem!

Toronto Raptors si Golden State Warriors se vor lupta pentru marele trofeu din NBA, intr-o finala in care trupa din Canada va avea avantajul terenului propriu, gratie bilantului superior din sezonul regulat. 


Finala NBA din acest sezon se va disputa intre campioana en-titre, Golden State Warriors, si canadienii de la Toronto Raptors, cei care au reusit sa se califice in premiera in ultimul act. Meciul 1 se va disputa vineri, nu inainte de ora 04:00, in Scotabank Arena din Toronto.


Fiecare nou client Betano beneficiaza acum de un bonus de bun venit de 100% din suma depusa, pana la 500 de lei!


Schimbul care a facut diferenta

Daca in sezoanele precedente au fost dominati de LeBron James in confruntarile din playoff, cei de la Raptors nu au mai stat pe ganduri in vara precedenta si au facut schimbul anului in baschetul american. Acestia l-au cedat la San Antonio Spurs pe DeMar DeRozan, in schimbul acestuia urmand sa il primeasca pe Kawhi Leonard, cel mai bun jucator defensiv din NBA si o veritabila forta pe faza de atac. Aceasta strategie s-a dovedit a fi una castigatoare, Kawhi reusind sa isi duca in spate echipa catre ultimul act, in ciuda unor dificultati de ordin fizic. In acest playoff, Leonard are o medie de 31.2 puncte marcate pe meci, dar si 8.8 recuperari.

Warriors nu au intampinat dificultati in finala Conferintei de Vest, in ciuda faptului ca nu l-au avut la dispozitie pe Kevin Durant, cel care are sanse sa rateze si finala, sau cel putin startul acesteia. Acestia au trecut cu scorul de 4-0 la general de Portland Trail Blazers, in timp ce Toronto Raptors au avut o revenire de senzatie in fata echipei cu cel mai bun record din sezonul regulat, Milwaukee Bucks. Condusi cu scorul de 0-2 la general, Raptors au reusit sa intoarca soarta seriei si sa castige urmatoarele 4 meciuri. In meciul 6, cel care a adus calificarea pentru canadieni, Kawhi Leonard a fost din nou imperial, cu 27 de puncte, 17 recuperari si 7 pase decisive.


Toronto Raptors

  • Runda 1: Orlando Magic (4-1);
  • Semifinale Conferinta de Est: Philadelphia 76ers (4-3);
  • Finala Conferinta de Est: Milwaukee Bucks (4-2);

Golden State Warriors

  • Runda 1: Los Angeles Clippers (4-2);
  • Semifinale Conferinta de Vest: Houston Rockets (4-2);
  • Finala Conferinta de Vest: Portland Trail Blazers (4-0);

Cei de la Raptors au sansa lor in finala NBA, una dintre cele mai echilibrate din ultimii ani. Absenta lui Kevin Durant va fi un plus pentru canadieni, care vor incerca sa profite din plin de faptul ca cel mai bun jucator din serie se afla in echipa lor. Un alt avantaj al trupei din Toronto este cel al terenului propriu. Kawhi Leonard va fi si el extrem de motivat in aceasta finala, starul celor de la Raptors avand o revansa de luat dupa ce in finala Conferintei de Vest din 2017, pe vremea cand evolua pentru San Antonio Spurs, acesta a fost accidentat de catre Zaza Pachulia, jucatorul celor de la Warriors, si nu a mai evoluta in acea serie, acesta ratand si majoritatea partidelor din sezonul urmator.


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu