S-A RETRAS! Un JUCATOR roman si-a pus ghetele in cui: „Fotbalul a inceput ca un vis ce s-a transformat intr-o realitate”

Un portar din Liga 1 si-a pus ghetele in cui! Traian Marc, fostul goalkeeper al lui Dinamo si al lui CFR Cluj, si-a anuntat retragerea din fotbal la 34 de ani. Portarul si-a reziliat contractul cu „feroviarii” in aceasta vara si a decis sa se dedice mai mult familiei de acum inainte. Iata mesajul postat de Marc pe Facebook, prin care si-a anuntat retragerea:

TRAIAN MARC CFR

Suporteri ai lui Dinamo si CFR Cluj, dar si fostii colegi, i-au trimis lui Marc mesaje de incurajare: Lucian Goian, Davide Petrucci, Pedro Mingote sau Tiago Lopes sunt o parte din fotbalistii care si-au aratat sustinerea pentru portarul de 34 de ani.

Lucian Goian: „A fost o placere pentru mine sa impartim acelasi vestiar, fie ca a fost la echipa nationala U21 , Dinamo sau CFR Cluj! Un coechipier de valoare, un profesionist desavarsit si un prieten de nadejde. Vine momentul sa spunem „Stop”, dar amintirile frumoase raman pentru totdeauna. Multa bafta pe noul drum, oricare ar fi acela!”

Pedro Mingote: Felicitari pentru toate realizari si pentru cariera frumoasa care le-ai avut! Mult succes si multa sanatate pentru tine si familia ta in continuare!

juan carlos

sursa foto: gsp.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu