S. Williams vs S. Halep: Analizam semifinala de la Miami Master! Sondaj!

halep 2 bilet de pariuri sports.ndtv.comHalep şi Williams s-au întâlnit ultima dată în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, sportiva noastră fiind învinsă cu scorul de 6-3, 6-0.

Cele două s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Sursa foto: sports.ndtv.com


INFO: Calificarea în semifinale este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.

H2H

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.
Ocupantele locurilor 1 şi 3 WTA ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, acum două săptămâni, dar Williams s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

simona_halep_serena_williams23_52529800Pont

Asadar, parcursul excelent si forma extraordinara pe care a aratat-o Simona la acest turneu, ma fac sa cred ca jucatoarea noastra are toate sansele sa scoata un rezultat cat mai bun din aceasta confruntare.
Pont : Handicap +5.5 Halep (1.45)

(Sursa foto: dcnews.ro)

 

 


 

Te invitam la SONDAJ > Care este parerea ta?

Se califica Simona Halep in finala de la Miami Masters?

 

 (Iulian Neculita)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. Ada Mateescu

    Si eu cred ca Serena e peste si va castiga si aici. Forma Simonei era una deosebita si la ultima partida disputata intre ele. Atunci Simona o zdrobise cu cateva zile inainte pe Serena cu un incredibil 12-2 la gheme si venea dupa ce defilase in grupa si o surclasase in semifinala pe Radwanska. De partea cealalta Serena o batuse gafaind pe Wozniacki si nu parea in cea mai buna forma a ei. Asa pare si acum dupa acest 14-15 la gheme din sferturi cu Lisicki. Eu cred ca e posibil un deznodamant ca cel de la Singapore. Forta loviturilor si in special al serviciului pot face diferenta in favoarea liderului mondial. Serena a castigat in ultimii 2 ani la Miami, este neinvinsa in cele 15 meciuri disputate in WTA in 2015 si vine aici mai putin obosita decat Simona si cu dorinta de a demonstra la ea acasa ca ramane incontestabil cea mai buna in WTA.

Lasa un comentariu