Sa fie tenis: Pariem pe Niculescu si Begu!

begu madridNe indrepta si astazi atentia catre partidele de tenis programate, mai ales ca la treaba le vom vedea pe compatrioatele noastre, Monica Niculescu si Irina Camelia Begu. Ambele au atins sferturile de finala ale turneului de la Washington, insa pentru accederea in penultimul act al competitiei, vor infrunta doua adversare de top.

Sa fie tenis: Pariem pe Niculescu si Begu!

De la ora 19, Monica Niculescu o va intalni pe Stosur, a doua favorita a turneului. Disputa va fi a 5-a directa, in precedentele 4, victoria revenindu-i de fiecare data australiencei. In plus, Stosur vine dupa o performanta importanta la Gastein, in Austria, acolo unde si-a trecut in palmares  castigarea competitiei. Si Monica este insa in forma, iar duelul dintre cele doua se anunta unul spectaculos.

Begu joaca de la ora 22 chiar impotriva favoritei 1,  Ekaterina Makarova. Rusoaica porneste cu prima sansa in joc, insa Irina nu poate fi considerata outsidera. De altfel, Begu a invins-o pe Makarova in singurul joc direct, 2-0 la Moscova in 2014. Cele doua ar fi trebuit sa lupte si anul acesta la Charlestone, insa rusoaica a abandonat disputa.

In cazul in care va reusi sa o elimine pe Makarova, Begu va juca in semifinale impotriva castigatoarei intalnirii dintre Pavlyuchenkova si McHale. Niculescu ar da piept cu invingatoare disputei Chirico – Stephens.

Washington – WTA
19:00 Niculescu – Stosur, peste 19.5 gameuri (1.70)
22:00 Makarova – Begu, Begu +4.5 gameuri (1.50)

Washington – ATP
01:00 Berankis – Isner, 0-2 (1.70)
02:30 Sock – Johnson, peste 9.5 gameuri primul set (1.45)

(Ponturi Freddy Krueger)


 

Premier League: Ai aici toate informatiile necesare pentru a paria pe meciurile primei etape!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu