Sabin, pe scurt, despre doua subiecte fierbinti: Aranjamentele in Liga 1 si succesul clar al Real-ului!

Simt nevoia sa spun si eu doua vorbe despre aceste subiecte, in conditiile in care, in cele 30 de minute ale emisiunii UN PONT PE ZI, Dan Bara si subsemnatul, abia reusim sa dezvoltam evenimentele programate a doua zi. 

Final de campionat alb, gri sau negru?

Cred ca voi face nota discordanta aici. Stiu ca multi microbisti considera competitia interna una extrem de murdara. Eu nu va lucrurile chiar asa. Cred ca prea des am ajuns sa spunem „blat” in loc de „fotbal”.

In actualul sezon, interesele sunt uriase la fiecare club in parte, mai mari decat in anii anteriori. De banii pusi in joc depind, in multe cazuri, chiar sansele unei echipe de a supravietui sau nu in Liga 1 sau oriunde. De ce s-ar ceda deliberat o pozitie mai buna si implicit cateva sute de mii de euro, ca sa nu mai vorbim de o calificare in cupele europene?
Cu atat mai mult se aplica acest rationament in play-off, acolo unde sunt mizele uriase. La FCSB s-au investit sume colosale pentru intrecerea interna, iar Viitorul tinde sa primesca primele confirmari ale unui proiect costisitor. Dinamo nu s-a mai intalnit de ani buni cu marea performanta, iar prin Europa nu a mai calcat de cand cu insolventa. Cu un investitor potent financiar in spate (poate acelasi),  CFR este pregatita sa dea restarul performantelor de acum 5-6 ani. Craiova s-a dorit a fi o candidata la titlu in acest sezon. Subtirimea lotului, problemele din interiorul acestuia, dar si un antrenor usor depasit de situatie, au dat peste cap calculele oltenilor.
La Astra ar fi anumite semne de intrebare…Totusi, daca giurgiuvenii ar face jocurile in Liga 1, e greu de inteles pentru cine, pornind de la evolutiile echipei. Sumudica e contra FCSB-ului? Pai sa ne aducem aminte de meciul direct de la Bucuresti, din play-off, in care „ros-albastrii”, cu un Alibec genial, s-au distrat pe teren. Exista o amicitie Astra – Viitorul? De ce argumente ar fi sustinuta?
Concluzia: pariez pe alb, cred intr-un sezon curat!

Despre Real, dar in niciun caz la superlativ!

Nu as fi scris de „galactici” nimic, pana ce sa citesc editorialul de astazi al unui cunoscut ziarist din Romania, in care se elogia prestatia si rezultatul partidei de aseara, cu Atletico: „Fotbalul incepe si se termina cu Real!”. Aici o sa fiu ma scurt. Real o termina cu ceva, mai exact cu Liga Campionilor, daca in dubla cu Bayern se arbitra 100% corect. Nu a fost sa fie asa, iar echipa lui Zidane, un antrenor cel mult modest dupa parerea mea, a demolat o rivala locala, bezmetica in aparare, ce nu s-a intalnit cu mingea pana pe la mijlocul primei reprize. Chiar nu inteleg ce a avut Atletico in acest meci. O fi de la bilele calde sau reci, asezate cuminti in bolul de la sediul UEFA? Nu inteleg…

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu