Șansele României la medalii în competiția verii de la Paris

MEDALII ROMANIA JOCURILE OLIMPICE paris

Sportul mondial și-a dat întâlnire la Paris, în orașul luminilor, pentru două săptămâni de întreceri sportive grandioase la cele mai diverse discipline, de la ”regele” fotbal și până la canotaj, natație, box, tir cu arcul sau yachting, pentru a trece în revistă doar câteva dintre disciplinele care vor ține întreaga lume cu sufletul la gură. Betano are cea mai bună ofertă de pariere pentru că include TOATE sporturile de la competiția verii, plus alte pariuri speciale pe medalii.

Cum România nu putea lipsi de la marea întrecere a sportului mondial, țara noastră a deplasat la întrecerile din capitala Franței un total de 107 sportivi și sportive care vor concura la 18 sporturi diferite în tentativa de a depăși bilanțul ultimelor participări la marea competiție a sportului mondial.

Pe Betano sportivii tricolori vor beneficia de pariuri speciale înaintea competițiilor pentru care s-au pregătit în ultimii patru ani.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

În urmă cu patru ani, la Tokyo, delegația tricoloră s-a întors acasă cu un total de patru medalii, dintre care doar una de aur. De altfel, România a obținut câte un aur la fiecare din ultimele două ediții, nedepășind totalul de patru medalii per ediție, fiind într-o evidentă scădere de performanță comparativ cu anii anteriori când aveam cel puțin câte 10 medalii.

Vârful participărilor românești a fost atins în urmă cu patru decenii, la Los Angeles, când am obținut un total de 53 de medalii, un bilanț care la momentul actual pare desprins dintr-un scenariu de film SF.

Speranțe la Paris, cotele sunt pe Betano

Chiar și așa, ancorați în realitatea prezentului, România ar putea obține un număr rezonabil de medalii la Paris. David Popovici la înot și echipajele de la canotaj reprezintă principalele speranțe pentru sportul românesc pentru clasări pe podium. Betano a dedicat o secțiune specială pentru șansele sportivilor români la medalii, cu Popovici în fruntea listei.

Pentru David Popovici, un sportiv care a impresionat în anii din urmă, va fi a doua participare la marea întrecere a sportului mondial și prima în care concurează cu șanse reale pentru medalii. În urmă cu trei tânărul înotător a ratat de puțin bronzul la 200 de metri, dar acum este hotărât să scrie istorie în probele favorite, 100 și 200 de metri liber.

Popovici va avea pe Betano o cotă specială că va corecta recordul mondial la 100 de metri liber, dar și cote mărite în cursele la startul cărora se va alinia, în serii, semifinale și finale. Spre exemplu, la 100 de metri liber are cota 2.75 pentru medalia de aur, fiind devansat doar de Pan Zhanle (cota 2.00). Popovici e principalul favorit la 200 de metri liber, cu o cotă de 1.40, urmat la mare distanță de Lukas Martens (cota 6.50).

Canotajul românesc ține în continuare steagul sus când vine vorba de înalta performanță, iar când vine vorba de Paris toate gândurile se îndreaptă spre canalul de întrecere. De echipajul feminin de 8+1 și de cele două echipaje de dublu rame, masculin și feminin, se leagă speranțele României pentru obținerea de medalii. Echipajul feminin de 8+1 al României are cota de 1.65 pentru medalia de aur, fiind urmat de echipajul SUA (cota 3.50) și cel al Australiei (cota 8.00).

Dublu campion european și mondial la 1000 de metri, Cătălin Chirilă se numără printre favoriți la Paris în competiția de kaiac-canoe, una care de-a lungul timpului a adus României de-a lungul timpului un total de 34 de medalii, dintre care zece de aur. Chirilă are cota 15.00, pe Betano, că va obține medalia de aur în cursa de sprint pe distanța de 1000 de metri.

Când vine vorba de box, România se laudă cu 25 de medalii în istorie dintre care doar una de aur. O istorie care ar putea fi completată de Lăcrămioara Perijoc, campioană europeană în 2019 și vicecampioană mondială în 2022. Anul acesta a obținut locul doi la Campionatul European de la Belgrad, ultima întrecere majoră înainte de Paris. Cine mizează pe triumful lui Perijoc primește cota 30.00

Tenis de masă din România a arătat un progres remarcabil în ultimii ani, iar perechea formată din Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu promite să țină steagul sus într-o disciplină dominată de națiunile asiatice. Ar fi prima medalie obținută de România la tenis de masă în istorie.

Pe Betano se poate paria și pe clasamentul pe medalii, dar și pe totalul medaliilor obținute de România. Spre exemplu, cine mizează că tricolorii vor veni acasă cu mai mult de șase medalii indiferent de culoarea acestora primește cota 1.75

La total este de așteptat un duel pasionant între SUA și China, aceasta din urmă având o cotă de 4.30 că va detrona delegația americană din fruntea ierarhiei pe medalii la finalul întrecerilor.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Sporturi și medalii

De-a lungul participărilor românești la marea întrecere a sportului mondial au fost obținute un total de 308 medalii la 16 sporturi diferite.

Gimnastică – 72 de medalii (25 de aur)
Canotaj – 41 (20)
Atletism – 35 (11)
Kaiac-Canoe – 34 (10)
Lupte greco-romane – 34 (7)
Box – 25 (1)
Scrimă – 17 (4)
Tir – 15 (6)
Haltere – 11 (2)
Înot – 9 (3)
Judo – 6 (1)
Handbal – 4 (0)
Echitație – 2 (0)
Tenis – 1 (0)
Rugby – 1 (0)
Volei – 1 (0).

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu