Sapatamana cu meciuri de Liga Campionilor: Asaltul final catre grupe!

La mijlocul acestei saptamani, marti si miercuri, Liga Campionilor ne propune mansele retur ale disputelor din play-off. Castigatoarele celor 1o duble vor face pasul catre grupe si catre sumele de bani imense puse la bataie de UEFA, in aceasta faza a intrecerii.

Cu un pas in grupe

Putine sunt echipele ce se pot considera deja calificate, dupa cele intamplate in tur. Nici chiar Manchester United, care a trecut destul de greu, cu 3-1, de Brugge, pe Old Trafford. Totusi, diferenta de valoare dintre cele doua este imensa, iar „diavolii” vor fi prezenti in grupele competitiei.

Si Valencia a luat o optiune importanta, dupa ce a invins-o pe Monaco, acasa, tot cu 3-1. Deplasarea nu va fi deloc usoara, dar cu un gol inscris in Principat, „liliecii” isi simplifica foarte mult misiunea.

Sahtior a castigat la Rapid Viena, scor 1-0, insa echipa lui Lucescu trebuie sa fie foarte atenta in retur. Sa nu uitam ca in precedentul tur, austriecii au marcat de 3 ori pe terenul lui Ajax!

O alta echipa ce se pregateste de revenirea in grupele Ligii este Dinamo Zagreb. Croatii au castigat in deplsarea la Skenderbeu, iar logic, sansele de a se impune si in meciul de acasa sunt chiar mai bune.

Echilibru!

Sunt cateva nume mari care pot parasi sezonul de UCL, inca din play-off. Vorbim de trupe precum Leverkusen, Lazio, TSKA Moscova, Sporting sau Celtic, ce nu decat putine garantii dupa disputele de acum o saptamana.

Leverkusen a pierdut pe Olimpico, impotriva lui Lazio, insa succesul romanilor a fost la limita: 1-0. Stefan Radu si compania spera sa-si poata apara in retur rezultatul, dar in aceeasi masura si trupa germana este capabila sa intoarca scorul.

Si TSKA a pierdut in tur, dar cu gol marcat pe terenul lui Sporting: scor 1-2. Greu de anticipat deznodamantul infruntarii retur.

Celtic a avut in mana meciul cu Malmo, in care a condus pe tabela cu 2-0 si 3-1.  Berget, jucator trecut prin curtea scotienilor, a adus insa tristetea pe Celtic Park, marcand 2 goluri ce o pastreaza pe Malmo in cursa.

Liga Campionilor: programul si cotele partidelor retur din play-off >

untitled3333


Cum vezi tu topul 6, la finalul sezonului regulat din Liga 1?


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu