Saptamana aceasta avem tenis din plin | Intra sa vezi programul turneelor ATP si WTA, dar si sansele jucatorilor romani!

In aceasta saptamana vom avea tenis din plin din cadrul turneelor ATP de la Rotterdam, Buenos Aires si Memphis, dar si cel WTA de la Doha. Redactia noastra va pregatit programul acestor competitii, dar si lista jucatorilor romani pe care ii puteti vedea la treaba. 


Zgura nu va lipsi din program

Singurul turneu de zgura pe care il vom putea urmari in zilele ce urmeaza este Argentina Open, competitie care se va desfasura in Buenos Aires, Argentina. In sezonul precedent, austriacul Dominic Thiem a reusit sa castige in premiera acest turneu, dupa ce l-a invins in ultimul act pe spaniolul Nicolas Almagro, asta dupa ce in semifinale reusea sa produca o adevarata surpriza, eliminandu-l pe Rafael Nadal, la capatul unui meci de 3 seturi.

Principalii favoriti ai acestei editii sunt Kei Nishikori (favorit principal), Pablo Cuevas (sfert-finalist in 2015 si 2016), David Ferrer (campion in 2012, 2013 si 2014) si Pablo Carreno-Busta (26 ATP).

Untitled


Marius Copil are o misiune dificila la Rotterdam

ABN AMRO World Tennis Tournament se va disputa in aceasta saptamana si se anunta a fi o intrecere extrem de competitiva. Castigatorul turneului va primi 500 de puncte ATP si un premiu de 371,620€. Marius Copil va lua si el startul in aceasta competitie, insa misiunea sa din primul tur este una aproape imposibila. Acesta il va avea ca adversar pe cehul Tomas Berdych, numarul 12 ATP si campion in 2014.

Principalii favoriti ai acestei editii sunt Marin Cilic (7 ATP), Dominic Thiem (8 ATP), David Goffin (11 ATP) si Tomas Berdych (12 ATP). In sezonul precedent, Martin Klizan a reusit sa produca o adevarata surpriza, cand l-a invins in ultimul act pe Gael Monfils, scor 6-7, 6-3, 6-1.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, campioni in 2015 si semifinalisti in sezonul precedent, nu se afla printre primele 4 perechi favorite ale acestei editii. Cei doi ii vor avea ca adversari in primul tur pe Daniel Nestor si Edouard Roger-Vasselin, echipa in fata carora au pierdut singurul meci direct din acest sezon, 6-4, 6-4, la Brisbane, Australia.


Citeste si:

In Statele Unite se joaca la Memphis

Memphis Open este competitia care le va oferi fanilor „sportului alb” din Statele Unite sansa sa asiste la partide de tenis spectaculoase, in aceasta saptamana. Castigatorul acestei editii va primi 250 de puncte ATP si un premiu in valoare de 114,595$.

La aceasta editie, principalii favoriti sunt Ivo Karlovic (finalist in 2014), John Isner (finalist in 2010), Sam Querrey (campion in 2010) si Steve Johnson (31 ATP). Ultimele 4 editii ale acestui turneu au fost castigate de japonezul Kei Nishikori. In sezonul precedent, niponul l-a invins in ultimul act pe tanarul american Taylor Fritz, cu un dublu 6-4.

Untitled


Starurile circuitului WTA se deplaseaza in Qatar

Qatar Total Open se anunta a fi cel mai interesant turneu al acestei saptamani, avand in vedere numele pe care le vom avea la startul acestei competitii. Campioana in 2014, Simona Halep va rata aceasta intrecere, din cauza unei accidentari, care o va tine departe de teren pana la startul turneului de la Indian Wells.

In sezonul precedent, Carla Suarez-Navarro a reusit sa devina in premiera campioana acestei competitii, dupa ce a trecut in ultimul act de tanara Jelena Ostapenko, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-4. Principalele favorite ale acestei editii sunt Angelique Kerber (2 WTA), Karolina Pliskova (3 WTA), Dominika Cubulkova (5 WTA) si Agnieszka Radwanska (6 WTA).

Untitled

Singura romanca prezenta pe tabloul principal de la Doha este Irina Begu, cea care vine la acest turneu dupa o infrangere suferita in FED Cup, in fata lui Elise Mertens. Aceasta nu este vazuta cu sanse reale la cucerirea titlului, primind o cota de 301.0 pentru un eventual succes. In primul tur al acestei editii, Irina o va avea ca adversara pe Darya Kasatkina (28 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut singurul meci direct din acest sezon, 6-3, 6-3, pe hard-ul de la Brisbane, Australia.

Untitled


Sursa foto: sport-onthebox.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu