Saptamana viitoare avem tenis din plin de la Monte Carlo: Tot ce trebuie sa stii despre Masters-ul francez!

Prima mare competitie a sezonului de zgura are loc la Monte Carlo, acolo unde „greii” tenisului masculin se vor infrunta pentru a cuceri trofeul monegasc. 


Monte-Carlo Rolex Masters

In 2006, turneul francez a aniversat 100 de ani de la infintarea sa. Acesta este primul din cele 3 competitii de nivel ATP Masters 1000 care se joaca pe zgura. Gazduit de Monte-Carlo Country Club, turneul este o adevarata atractie atat pentru jucatori, cat si pentru spectatori. Rafael Nadal este cel mai de succes jucator din istoria acestei competitii, cu 8 titluri castigate consecutiv, un record in era Open.

rafaelnadalmontewin


Citeste si:

Roger Federer, absent in 2017

Singurul motiv de tristete pe care il vor avea fanii monegasci este acela ca Roger Federer, cel mai activ jucator din acest start de sezon, cu un titlu de mare slam si doua de Masters castigate in 2017, nu va fi prezent la intrecerea din Monte Carlo.

Roger a declarat ca nu va fi prezent, la Monaco, acesta preferand sa se odihneasca dupa startul de sezon foarte solicitant si sa se ocupe mai mult de afacerile sale, dar si de fundatia sa, pentru care a organizat cateva meciuri demonstrative la care va lua si el parte.


Partidele de la Monte Carlo se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Nume „grele” aliniate la start

In ciuda faptului ca Feredere nu se va afla pe teren, fanii prezenti la Monaco vor avea motive sa fie incantati si sa fie prezenti in tribune. Andy Murray, Novak Djokovic, Stan Wawrinka si Rafael Nadal sunt primii 4 favoriti si cei mai importanti jucatori pe care ii vom putea urmari in viitoarea saptamana.

Dintre cei 4, Rafael Nadal este, in mod evident, jucatorul cu cele mai multe trofee obtinute la Monaco, 9 la numar. Djokovic are si el doua titluri cucerite in 2013 si 2015, perioada intrerupa de Stan Wawrinka, care a devenit campion in anul 2014.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Dueluri atractive in primul tur

Benoit Paire (39 ATP) il va avea ca adversar in prima runda pe germanul Tommy Haas, in unul dintre cele mai asteptate dueluri ale acestei faze. Partida nu este interesanta datorita locurilor din clasament, ci din pricina numelor care se vor afla pe teren. Daca Benoit va fi sustinut pentru faptul ca este reprezentantul gazdelor, Tommy este un jucator apreciat de orice fan al „sportului alb”. Desi a suferit mai multe interventii chirurgicale, veteranul german nu vrea sa renunte la acest sport si continua sa revina pe teren, lucru apreciat de toti fanii tenisului.

La Unibet, Paire primeste o cota de 1.22 la victorie, in timp ce Haas este cotat cu 4.35 pentru a reusi surpriza.

Turneul de la Monte Carlo se disputa in perioada 15-23 aprilie si poate fi urmarit de publicul roman pe programul DigiSport 2.


Sursa foto: rafanadal-kingoftennis.ru

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu