Saptamana viitoare ii vedem la treaba pe Copil, Cirstea, Niculescu, Buzarnescu si Begu!

Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil sunt romanii care vor evolua in competitiile ATP si WTA ale saptamanii urmatoare. 


Irina Begu, singura romanca prezenta la Moscova

Turneul din care mai fac parte si Maria Sharapova, Anastasia Pavlyuchenkova si Kristina Mladenovic va incepe in mod oficial luni. In prima runda, Irina va avea o adversara venita din calificari, iar in cazul unei calificari in turul secund, aceasta o va avea ca adversara pe Anastasija Sevastova, a 4-a favorita a intrecerii de la Moscova.


Copil isi intalneste adversarul preferat, in primul tur de la Stockholm

Marius Copil il va intalni pe Jan-Lennard Struff (58 ATP) in primul tur al turneului ATP de la Stockholm. Favoritul nostru isi conduce adversarul intr-o maniera categorica in partidele directe, patru victorii si o singura infrangere. In acest sezon, cei doi s-au intalnit de doua ori, iar in ambele ocazii, Marius s-a impus in minim de seturi, 6-3, 6-4 la Rotterdam si 6-4, 6-2 la Dubai. Toate cele 5 intalniri directe s-au incheiat in minim de seturi. La o cota de 1.62, oferita de Unibet, se poate miza pe maxim doua seturi jucate in aceasta confruntare.


Citeste si:

3 romance pe tabloul principal de la Luxemburg

Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu ne vor reprezenta la editia din 2017 a turneului de la Luxemburg. In 2016, Monica a reusit sa produca marea surpriza si sa devina campioana, dupa ce a trecut in ultimul act de marea favorita, Petra Kvitova (17 WTA), cu scorul de 6-4, 6-0.

In primul tur, Monica va intalni o jucatoare din calificari, in timp ce Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu le vor infrunta pe Veronica Cepede (76 WTA), respectiv Sabine Lisicki (262 WTA).


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu