Sarituri cu schiurile: „Icarii” moderni poposesc in Norvegia!

sarituri cu schiurileSarituri cu schiurile: Campionatul Mondial ajunge la acest final de saptamana in Norvegia. Gazda evenimentelor programate, va fi magnificul oras Lilehamer.

Câteva date despre trambulina Lysgårdsbakken:

-dimensiunea trambulinei: 138 de metri.

– punctul de construcție: 123 de metri.

– recordul trambulinei: 146 de metri săriți de elvețianul Simon Ammann în 6 decembrie 2009.

Săptămâna trecută am avut două etape la Ruka , Finlanda , ambele câştigate de elveţianul Simon Ammann. In a doua insa, finalul a fosr dramatic. Simon si Noriaki Kasai, veteranul competitiei, au terminat la egalitate perfecta, impartind locul  1.

Doua etape in Ţara Fiordurilor

Prima etapă se va desfăşura sâmbătă , 6 decembrie , ora 17:15  si va fi transmisă in direct pe Eurosport. Cea de-a este programata duminica, cu incepe de la ora 15:15. Si aceasta va putea fi urmarita pe Eurosport România .

La general conduce tot Ammann cu 236 puncte , urmat de Kasai cu 200 şi Koudelka cu 166 .

Avem şi două absenţe importante , Kamil Stoch şi germanul Andreas Welinger . Acesta din urmă a cazut duminca trecută  si riscă să rateze şi Turneul Celor 4 Trambuline, traditionala comepetitie de la cumpăna dintre ani .

Sugestii

Sunt sanse sa-l vedem pe Ammann din nou castigator. Elvetianul e intr-o forma fenomenala! Cu siguranta va fintra in top 6. La fel si Kasai, care la cei peste 42 de ani, se descurca incredibil in fata mai tinerilor, dar forate talentatilor adversari.

In emisiunile de la finalul acestei saptamani, Cristi Soare, specialistul nostru pe sarituri cu schiurile, va reveni cu o serie de noi ponturi.  Săptămâna trecută a fost una foarte bună , ieşind chiar o cotă de 4.50 pe victoria lui Ammann .

 

Ponturi din hochei oferite de nerazzurro

(Cristi Soare)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu