Sărituri cu schiurile : Începe balul !

photo.phpCupa Mondială de sărituri cu schiurile, stagiunea 2014-2015,  debutează la acest sfârşit de săptămână in Germania la Klingenthal !

Iată-ne ajunşi la încă o ediţie a Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile! Prima etapă se va desfăşura în orăşelul Klingenthal din Germania . Numele mari vor încerca să pună mâna pe pieptarul galben.  Lupta se va da intre neamţul Severin Freund care nu s-a prezentat deloc rău sezonul trecut ,  Gregor Schlierenzauer care la 24 de ani a demonstrat deja foarte mult şi care încearcă să se regăsească după un sezon nu tocmai convingător  şi Kamil Stoch câştigătorul marelui glob de cristal din sezonul precedent !

Lupta va fi strânsă , pornind ca principal favorit Freund datorită formei bune în care este , având şi avantajul „terenului propriu” , dar şi ceilalţi «icari moderni» nu se vor lăsa mai prejos !

Date despre trambulina din Klingenthal:

– dimensiune: 140 metri

– punct de construcție: 125 metri

– record: 146.5 metri săriți de germanul M. Uhrmann în 2 februarie 2011.

Vineri începem cu şedinţa de calificare , sâmbătă vom avea etapă pe echipe , urmând ca duminică , 23 noiembrie ,de la ora 12:30 (Eurosport ) , să avem prima etapă individuală .

Sugestiile noastre sunt :

Schlierenzauer termină în top 3 .

Head-to-Head G. Schlierenzauer/P. Prevc – WIN Schlierenzauer – 1.65 -Bwin – Cred că Schliri o să facă ceva deosebit in prima etapă !

Head-to-Head A. Bardal/N. Kasai – WIN Bardal – 1.65 Bwin ( Nu cred că N.Kasai mai poate să menţină forma de anul trecut , are totuşi o vârstă .

Pentru curajoşi , încercaţi victorie Kamil Stoch cotă 4 .

PS: Este prima etapă , iar ca în orice sport pot apărea surprize mai mult sau mai puţin plăcute.

(Cristi Soare)

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu