Sarri castiga vestiarul! Willian: „Nu as mai fi ramas la Chelesa” | Italianul a schimbat regulile lui Conte

Mijlocasul brazilian Willian (29 de ani) tocmai a declarat in presa engleza ca nu ar mai fi ramas la Chelsea in cazul in care Antonio Conte ar fi fost pastrat ca manager! Dar Conte a fost demis si in locul sau a fost adus Maurizio Sarri, care devine foarte popular la Londra.

Cotele partidei (Sportingbet)
Chelsea – Arsenal
1.80 4.00 4.00

Willian, care a marcat 25 de goluri in 167 meciuri jucate pentru Chelsea, a fost doar unul dintre jucatorii care s-au contrat cu fostul manager Conte. Dar conducerea a decis debarcarea italianului la numai un an dupa ce a cucerit titlul. Sezonul trecut a incheiat campionatul doar pe locul 5, iar castigarea Cupei Angliei nu i-a salvat scaunul fostului manager, si nici relatiile cu jucatorii nu l-au ajutat.

„Eu cu siguranta as fi plecat daca nu s-ar fi schimbat antrenorul. Atmosfera din vestiar se deteriorase”, a declarat Willian. Brazilianul evolueaza pentru Chelsea din 2011, cand a fost adus de la Anji.

Sarri, in schimb, e un tip relaxat si genul de manager care isi atrage jucatorii de partea sa. Jurnalistii englezi au scris ca Sarri a schimbat o regula la care Conte tinea foarte mult: fotbalistii de pe „Stamford Bridge” nu mai sunt obligati sa stea in cantonament cu o zi inainte de meciuri. Elevii lui Sarri au apreciat din plin schimbarea de regulament si moralul echipei este la cote inalte dupa victoria din prima etapa, 3-0 in deplasare (goluri Kante, Jorginho, Pedro).

Arsenal a aratat rau cu Manchester City (0-2) si tipsterii din Anglia recomanda cu incredere pariurile pe Chelsea, care a spulberat-o pe Huddersfield saptamana trecuta.

Sportingbet este casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri si oferte speciale, pe piata din Romania! Daca plasezi cat mai multe pariuri multiple cu doua sau mai multe selectii (fiecare selectie la cote de minim 1.50), primesti un pariu gratuit de pana la 200 RON zilnic! In plus, Sportingbet ofera si un bonus de ‘bun-venit’ clientilor noi, disponibil la activarea contului, pana la 200 de RON. Un alt beneficiu la Sportingbet il reprezinta cotele marite zilnice! Agentia iti ofera cote mai mari pe anumite evenimente, oferind valoare celor care urmaresc cele mai bune castiguri. Nu lipsesc din oferta pariurile din sfera politicului si a divertismentului.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu