Sarri: „Chelsea Londra NU este favorita la titlu!”. Afla cotele urmatoarei partide a „albastrilor” din Premier League!

Noul antrenor al celor de la Chelsea Londra, Maurizio Sarri, a declarat faptul ca formatia pe care o pregateste nu se poate gandi in acest sezon la titlu. Conform italianului, „nu este momentul”, in ciuda jocurilor excelente prestate in debutul stagiunii.


Chelsea Londra, maximum de puncte dupa primele doua runde

„Albastrii” au debutat in acest sezon cu o victorie obtinuta la scor de neprezentare cu Huddersfield, scor 3-0. In runda secunda, Chelsea Londra a reusit sa obtina o victorie de senzatie pe „Stamford Bridge” in fata rivalei istorice, Arsenal (scor 3-2). Astfel, londonezii se inscriu pe lista scurta a celor 5 formatii ce au obtinut numarul maxim de punte dupa primele 2 runde, alaturi de Manchester City, Watford, Tottenham si Bournemouth (nota: Liverpool si Crystal Palace inca nu au evolua in etapa a doua).


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cotele partidei Newcastle – Chelsea Londra

In urmatoarea runda din Premier League, „albastrii” o vor intalni pe Newcastle in deplasare. Formatia oaspete va pleca drept favorita, Unibet listand victoria celor de la Chelsea cu 1.75. De asemenea, va amintim faptul ca partida va fi analizata de catre echipa noastra, iar avancronica duelului va putea fi gasita la noi pe site.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu