SARRI-OUT e noul refren din Premier League! Italianul are o cota de 1.72 sa fie DEMIS!

Chelsea a incasat 10 goluri in deplasarile cu Manchester City si Bournemouth, iar Sarri e aproape de demitere.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Aventura italianului Maurizio Sarri la carma formatiei de pe Stamford Bridge poate avea un sfarsit prematur. Chelsea a castigat doar doua din ultimele sase runde din Premier League, insa doua infrangeri grele atarna la gatul lui Sarri. Londonezii au fost spulberati de Bournemouth in deplasare, dovedindu-se apoi ca nu a fost un accident. In weekend, Kun Aguero a marcat un hattrick pentru Manchester City, in succesul zdrobitor, scor 6-0 in fata lui Chelsea.

Sarri nu reuseste sa motiveze jucatorii, pare a avea anumite conflicte interne, fiind si foarte incapatanat in alegerea primului 11. Jorginho nu poate oferi mai mult decat pase laterale, iar postul de baza al lui Kante nu este in lateralul terenului. Chelsea va evolua joi in deplasare cu Malmo, in prima mansa a saisprezecimilor Europa League. Apoi, luni vine la Londra „uraganul” Manchester United, un meci contand pentru Cupa Angliei, iar o noua infrangere pentru londonezi poate insemna despartirea de Sarri. Primul nume de inlocuitor vehiculat, Frank Lampard, legenda lui Chelsea, ce antreneaza in prezent echipa Derby County, din Championship.

Urmatorul manager din Premier League demis

Maurizio Sarri
Cote Unibet: 1.72
Marco Silva
Cote Unibet: 4.00
Claude Puel
Cote Unibet: 8.00
Claudio Ranieri
Cote Unibet: 15.00
Neil Warnock
Cote Unibet: 21.00
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu